Konu: Toplu Oyuncu Şikayeti  (Okunma sayısı 297 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.11.2021 02:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mario_Rossi @Smokey Damir_Jovonovich @wercheg Sara_Ringer @Doof

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gregory_Croux @raequitas

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.11.2021 00.54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM, Türkçe Terim Kullanımı, Carjack, Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gregory Croux ve ben, bir ev sahibini aramak için Dillimore kasabasına gidiyorduk. O sırada eve bakarken birdenbire alakasız bir şekilde aleyhimize iftira atıldı ve zan altında bırakıldık. Sonra etrafımızı sarıp bize gelişigüzel kavga çıkarmaya yer aradılar. Biz onlara sorunumuzu açıklamaya çalışırken onlar bize durduk yere "Noob DM" yaptılar. Rolü onların usulüne göre devam ettirip şikâyet açtık. Her şey videoda apaçık ve barizce ortada. (Video gözüktüğü üzere Mihran Veziryan adlı şahıs hariç hiçbir karakter ile bir bağlantımız yoktur. Mihran Veziryandan ise saat 20 saatleri gibi videodaki siyah Burrito marka aracı satın aldık.)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bir ev sahibini aramaya gidiyorduk. Zamanımızdan da olduk ve RP de yapamadık. Sanıkların ağır ceza almalarını istiyoruz.

#1 - 21.11.2021 02:13
Olaya şahit oldum hepsini onaylıyorum.

#2 - 21.11.2021 02:49
Bir ev sahibini, Maskeli Beşler: İntikam Peşinde filminde olduğu gibi şapkalar, gözlükler, bandanalarla arıyorsunuz. Altınızda da bir Burrito var, anlıyorum. Eğer biz o saatte orada olmasaydık kesinlikle ve kesinlikle eve girip /soygun da yazmayacaktınız. Rol gidişatına göre bir plan izleyip sizi orada hırsız sanıp(ki öyleydiniz) dövdük.

:D

#3 - 21.11.2021 12:30
Rolümüz, çevremiz özellikle o gün yaptığımız bir event gereği öyle giyinmemiz gerekiyor. Biz de meraklısı değiliz at hırsızı gibi gezmeye. Soyguna gelecek olursak neden 4 kişinin orada durduğu bir evi, polisler etrafta cirit atarken soymaya çalışalım? Hadi yaptık diyelim neden kaçmadık? 4 kişiye (1 tane beyzbol sopası dahil) kazanmak için 2 kişi ancak birimizin elinde silah olması gerekirdi. Peki başka soyulacak yer mi kalmadı da köydeki 3 eşyalı yeri soymaya geliyoruz?

Ayrıca farkındaysanız videonun başında eve yaklaşmamızın sebebi evin kapı numarasına bakıp ev sahibini görmemiz içindir.

#4 - 21.11.2021 14:14
Rolümüz, çevremiz özellikle o gün yaptığımız bir event gereği öyle giyinmemiz gerekiyor. Biz de meraklısı değiliz at hırsızı gibi gezmeye. Soyguna gelecek olursak neden 4 kişinin orada durduğu bir evi, polisler etrafta cirit atarken soymaya çalışalım? Hadi yaptık diyelim neden kaçmadık? 4 kişiye (1 tane beyzbol sopası dahil) kazanmak için 2 kişi ancak birimizin elinde silah olması gerekirdi. Peki başka soyulacak yer mi kalmadı da köydeki 3 eşyalı yeri soymaya geliyoruz?

Ayrıca farkındaysanız videonun başında eve yaklaşmamızın sebebi evin kapı numarasına bakıp ev sahibini görmemiz içindir.
Peki Mr. Akbey size harika bir sorum var. Neden yaklaşıp isimlere bakıyorsunuz? Bu mixinge girmiyor mu? Gerçek hayatta bir eve yaklaştığınızda üstünde isim mi çıkıyor? Hadi onu mantığa oturttuk... Ama şöyle bir sorun var, orada aldığımız ev ve komşumuz sürekli hırsızların geldiğinden bahsetti. Biz de bir kaç kez şahit olduk. Evin dışarınısada çıktığımızda şüpheli birisi olarak sizi gördük. Görmemiz sonucunda size IC olarak baktık ve hırsızlık için giyinmişsiniz (bandana, siyah buritto, siyah kıyafetler etc.) Önceki evleride sizin soyduğunuzu vay sayarak kavga başlattık. Bu bence normal bir şey. Asıl normal olmayan şey ise sizin evlere yaklaşıp yazan isim üzerinden sahiplerine bakmanız :DDDDDDDDD

#5 - 21.11.2021 14:23
Bir şey daha eklemek istiyorum. Arkadaşlar, Rydell daha arka koltuktan inmeden, beni görüp hırsız dediler. Benim kıyafetimde herhangi bir şey yoktu. Zaten olsa da bu benim hırsız olduğumu göstermez. Ayrıca şöyle bir şey var, Buritto gibi bir aracın arkasındaki birini ön taraftan göremezsiniz. Bu role daha mantıklı bir şekilde girilebilirdi. (bana kalsa bu rol bile değil, sadece aksiyon kavga aramak)

#6 - 21.11.2021 14:25

Peki Mr. Akbey size harika bir sorum var. Neden yaklaşıp isimlere bakıyorsunuz? Bu mixinge girmiyor mu? Gerçek hayatta bir eve yaklaştığınızda üstünde isim mi çıkıyor? Hadi onu mantığa oturttuk... Ama şöyle bir sorun var, orada aldığımız ev ve komşumuz sürekli hırsızların geldiğinden bahsetti. Biz de bir kaç kez şahit olduk. Evin dışarınısada çıktığımızda şüpheli birisi olarak sizi gördük. Görmemiz sonucunda size IC olarak baktık ve hırsızlık için giyinmişsiniz (bandana, siyah buritto, siyah kıyafetler etc.) Önceki evleride sizin soyduğunuzu vay sayarak kavga başlattık. Bu bence normal bir şey. Asıl normal olmayan şey ise sizin evlere yaklaşıp yazan isim üzerinden sahiplerine bakmanız :DDDDDDDDD

Okuduğunuzu anlamıyorsunuz galiba, Rydell Croux'un yanıtında ev kapı numarasına baktığı yazıyor. "Mantıklı olarak her evin yanında bir kapı numarası vardır yani sonuç olarak kapı numarasına bakıp aradığımız kişiyi bulabiliriz."
« Son Düzenleme: 21.11.2021 14:37 raequitas »

#7 - 21.11.2021 21:39
Merhabalar,

Şikayet incelendi, diğerleri için yetersiz kanıt fakat Mario Rossi karakteri Car Jack kural ihlali kapsamında cezalandırılacak.