Konu: Lance Calhoun  (Okunma sayısı 408 defa)

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#0 - 20.11.2021 14:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Trouble Lance Calhoun

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: MIX

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadas mustafayı vur dıye pm attı. Bunu rolle soylemelı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): arkadas bir de r19, sanırım bırlıkce aralarında trolluyorlardı.

« Son Düzenleme: 20.11.2021 15:54 Ryu »

#1 - 20.11.2021 16:13
bahsı-gecen mustafa benım, bu haraketını cok kınıyorum arkadsımın acıl ceza alsın, ryu arkadasımızın rolu bu pm sayesınde cok bozulmus olması gerekıyor, acıl ceza verın!

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#2 - 20.11.2021 16:14
kesınlıkle oyle cobb

#3 - 20.11.2021 20:27
Idlewood oluşumunun yöneticisi olarak oluşumumuza rol paslamak amaçlı guest roller çeviriyoruz. Bu guest roller sırasında bir şekilde ooc yollardan haberleşmemiz gerekiyor. Bu yüzden kendi aramızda guest rp yaparken (kimsenin rolünü etkilemeden, kimseye zarar vermeden) ooc yollardan haberleşmemiz gerektiği için pmden "Mustafayı vur" gibi bir şey söylemek zorunda kaldım. Zorunda kaldım ki guest rp yapabilelim. Çeteler arasında savaşların olması olanak bir durum, biz de yeni roller üretmek için oluşumumuzu rolsel olarak savaşa soktuk. Düzenli olarak çatışmaların döndüğü bir rol bu, insanlar rol yaparken sıkılabiliyor ve bu sıkıntıyı aksiyon yaşayarak gidermeye çalışıyor. Biz de kimsenin sıkılmaması adına bu tür roller yapıyoruz. Pmden "Mustafayı vur" dememin de amacı bu, Jacob Elliot karakterine pm atacaktım, yanlışlıkla sana attım. Umarım anlatabilmişimdir. Şikayet açmak için şikayet açma artık Ryu nickli arkadaşım, bunlarla ilgilenmek yerine daha farklı şeylerle ilgilenirsen belki bir şeyler başarabilirsin.

Bu arada forum'u düzgün kullanmalısın, bilerek yazım kurallarına uymadığın bariz belli. Geçmişte bu yüzden yaptırım yiyen tanıdıklarım var. İlgilenen yetkili bunu dikkate alırsa sevinirim.

#4 - 20.11.2021 21:04

güneş balçıkla sıvanmaz ahbap, karalayabileceğinin çok ötesindeyiz  ::)

#5 - 20.11.2021 21:06
Başka birliğe karşı yapılsa o PM atıldığı anda metagame şüphesinden ceza alırdınız ancak kendi içinizdeki guest rolün bir yönlendirmesi olduğu için herhangi bir sorun yok. Yine de dikkatli olmanızda fayda var.

@Ryu trolling hareketlerinden dolayı yasaklandı.

@Cobblestoned bu tarz şikayetler trolleme/dalga geçme alanı değil. Flame'den %80 susturma aldı.