Konu: Powergamıng - Retarted roleplay  (Okunma sayısı 220 defa)

#0 - 20.11.2021 05:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Emilio_Gutierrez @GodArda Patrick_Pregiato @M4A1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Finn_Boone @Cladd

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.11.2021 - 05:03

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sahilde bir topluluk gördüm GYM yapanlar ve bu üç arkadaş vardı, yanlarına gittiğim de rol çevirmek istedim ama Emilio isimli arkadaşımız çok gerginmiş, bana karşı gereksiz agresif rol sergiledi. - Ek olarak arkadaşların ikisi de sanki cebinden çıkartmış gibi kahve tezgahlarını yan yana koyup can fullediler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmasını istiyorum, rol bilgisi yoksa rol dersi de verilebilir.

#1 - 20.11.2021 14:02
Öncelikle merhabalar, benlik ne var hiç anlayamadım... SS'te de gözüktüğü üzere rolde saat 05.00, daha sonrasında siz gittiniz. Yüksek ihtimal ile GYM yapmaya gittiniz, 05.03'de geri geliyorsunuz, o esnada ben tezgahımı açmıştım rolümü de yapmıştım. Teşekkürler, iyi forumlar.

#2 - 20.11.2021 19:46
Öncelikle merhabalar, powergaming konusuna deyinelim. Patrick Pregiato'nun da dediği gibi, siz yoktunuz bile kafamıza göre tezgahı açmadık. Rollerini yaptık ancak bu konuda hiç şikayet alacağımızı düşünmeksizin SS almadık, saatlerden de anlayacağınız üzere 3 dakikalık bir boşluk mevcut. Sizde /chattemizle yapmışsınız. Retardet-RP'e gelirsek, bir tek sizinle problem yaşamadım bu gece. Çok kişiyle kavga ettim, hatta sizin oraya gelme sebebiniz de bir kavganın sonucuydu. Sanırım merak edip geldiniz, karakterim uyuşturucu ve alkol etkisindeydi, karakterim agresif bir ergen. Brawl'ı başlatan siz oldunuz, emoteniz ile bana ilk vuran sizdiniz. Loglardan bakılabilir, bende kendimi savundum ve sizi yere düşürdüm. Siz agresif yaptığınız yerlerin SS'lerini atmamışsınız. Brawl'da yenildikten sonra şikayet açacağınız aklıma gelmezdi. İyi forumlar dilerim.                   

#3 - 20.11.2021 20:38
Bu ss'tede Brawl'ı ilk senin başlattığın belli oluyor iyi günler. https://www.hizliresim.com/iam3mw3

#4 - 21.11.2021 04:57
Evet brawl başlattım ama beni kışkırtan sendin, haklısın hatana hata ile karşılık verdim.

#5 - 21.11.2021 22:07
Merhabalar,

Şikayet incelendi, hataya hatayla karşılık verilmiş bir rol bulunmakta, bundan dolayı şimdilik ceza vermiyorum. Fakat uyarmakta fayda, tekrarı halinde güvenli bölgede bu tarz tutumlar sergilerseniz ağır cezalar alabileceğinizi unutmayın.