Konu: [ 18.11.2021 @Venna ] OOC Dolandırıcılık-OOC Tehdit-MultiAccount-OOC Yalan  (Okunma sayısı 1253 defa)

#40 - 19.11.2021 01:33
Şah Mat! Ne :D Girdiğini iddaa ediyorsun incelensin diyorum, Discord SS'lerini paylaşamana gerek yok sunucu içerisi geçersiz.

#41 - 19.11.2021 01:34
( Şikayete dışarıdan dahil olduğumdan dolayı yaptırım alabileceğimin bilincindeyim. Yazdığım yazıya karşılık bir yanıt verilmesini istemiyorum, tartışma açmaya niyetim yok. )

Selamlar, James_Lanzillo karakterimle Milena ve Selena Lindstedt karakterlerinin mekan arayış rollerine katılmıştım, şahit olmuştum. Devamında da bahsi geçen mekanı kardeş karakterleriyle satın aldıklarını biliyorum. Venna adlı oyuncu NC atıyor, sebebini bilmiyorum. NC atınca mekan onda kaldığı için sanırım ortaklığı sürdürüyorlar, ardından Milena'yı ortaklıktan çıkartıyor, oralar hakkında bir bilgim yok, sadece Selena karakteriyle mekanı aldığını biliyorum. İyi forumlar.

DÜZELTME:

Venna adlı oyuncunun discordunun Bedoff#9440 olduğunun oyun içinden kanıtı:

Buraya kadarmış @Venna. Koskocaman adamı kandırmaya çalışıyorsun birde.  :garip:

#42 - 19.11.2021 01:38
OOC arkadaşlarını sokmaya devam et dostum discord kodumu herşeyimi at, kanıtlansın güzel plan kurmuşsun cidden 14 yaşında olduğunu belli etmişsin. Benim o nicki kullandığımı zaten biliyorsun Richard'da OOC arkadaşın zaten.

#43 - 19.11.2021 01:39
Dostum MultiAccount şikayet açtın, incelenecek zaten neyi uzatıyorsun, yapılmış mı yapılmamış mı görelim.

#44 - 19.11.2021 01:42
OOC arkadaşlarını sokmaya devam et dostum discord kodumu herşeyimi at, kanıtlansın güzel plan kurmuşsun cidden 14 yaşında olduğunu belli etmişsin. Benim o nicki kullandığımı zaten biliyorsun Richard'da OOC arkadaşın zaten.
Aaa, hadi ama! Ne zaman 8'e düşeceğim?
Şahıs ile arkadaş değilim, konuyu 160 kişi okudu. 160 kişiden bir kaç kişininde canını yakmışsın belli ki.

#45 - 19.11.2021 01:44
Bir kaç kişinin canını yaksam  şikayet açılırdı, bir tane cezam yok farkında mısın? Multi olayı incelenir zaten o zaman görürüz başkasıyla yapmışmıyım yapmamış mıyım? Konuyu saptırmaya uzatmaya çalışıyorsun az gevşe adam inceleyeceğim demiş, 10 sayfa yapma şikayeti tekrar söylüyorum 10 sayfa yapma, sabırlı kal.

#46 - 19.11.2021 01:45
Bir kaç kişinin canını yaksam  şikayet açılırdı, bir tane cezam yok farkında mısın? Multi olayı incelenir zaten o zaman görürüz başkasıyla yapmışmıyım yapmamış mıyım? Konuyu saptırmaya uzatmaya çalışıyorsun az gevşe adam inceleyeceğim demiş, 10 sayfa yapma şikayeti tekrar söylüyorum 10 sayfa yapma, sabırlı kal.

Neden mi cezan yok?

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=118549.0 Hiç cezan yok knk
« Son Düzenleme: 19.11.2021 01:47 firatcelik »

#47 - 19.11.2021 01:54
Mevcut karakterimden bahsediyorum.  OOC yalanı kanıtladım araçlarla birlikte 1M'lik yere seni 30K ile işlere ortak edemem dedim yetkilide iade isterse veririm, OOC Tehdit diye açmışsın onuda kanıtladım ben sana oluşturursan oluştururum diye bir şey demiyorum, direk ben oluşturacağım diyorum bu bir tehdit değildir,  MultiAccount demişsin @Manifesto the Conqueror gece inceleyecektir zaten yapılmış mı yapılmamış mı görelim.

#48 - 19.11.2021 01:58
50K canım benim, istiyorum paramı lütfen.

#49 - 19.11.2021 01:59
Oyun içindeki 50K verdiğini kanıtlayacak bir delil sun buraya, sunamıyorsun. Manifestoyu bekle 10 sayfa yaptın şikayeti bunada cevap verme. Bekle sadece.