Merhaba dostum, şikayetini kahkaha ata ata okuduğumu belirteyim önce. 2 farklı şeyden şikayet açmışsın, OOC dolandırıcılık demişsin bununla ilgili savunmam şu şekilde öncelikle 50.000$ verdiğini iddaa etmişsin ben ekran görüntülerini bana böyle bir tutarın verilmediğini görüyorum, önüme gözle görülebilir bir delil sunabilirsen ona savunma yapabilirim, bana 30.000$ gibi para verdin verilen paraya 620 kapı numaralı işyeri satın alındı, alınan mekanın sistemsel fiyatı 180.000$ yani senin verdiğin miktar 6'da 1'i etiyor öncelikle bunu kafana yerleştir ben buna rağmen ortaklık verdim sana orada ve sana ortaklığı dün verdim oraya koyduğun ekran görüntüsü ayın 14'ünde geçiyor ayın 14'ünde dolandırıldığını iddaa ediyorsun ayın 14'ünde dolandırıldıysan sen dün benden neden ortaklığı aldın onu tam anlayamadım ben bana bunu açıklayabilirsen sevinirim.Bahsedilen iş yeri 180.000$ alındı ve oraya obje paketi aldım ben yaptırdım senin orada herhangi bir payın yok, parayı iş yeri için verdin dolandırıldığını iddaa ettiğin 50.000$ değil yani onun savunmasını yapmıyorum yanlış anlama ekran görüntülerinde verdiğine dair bir delil göremedim 30.000$ verdiğini gösteren bir delilde görünmedi ama ben kendim söylüyorum verdiğini 620 kapı numaralı iş yeri için verdin iş yeri alındı dün ortaklığını aldın bugün yaşanılan yetersiz rol bilginden dolayı seni çıkarttım, /me /do emotelerini tam kullanamıyorum diyen bir kişiyle devam edemezdim, rollerde sürekli /pm'den şuraya gel, neredesin, bunlara sıkalım mı demen rol keyfimi bozuyordu seni çıkarttım bunda bir şey yok. İkinci şikayet konun OOC Tehdit tehdit kelimesinin anlamını bilmiyorsun sanırım bunu 15 yaşında olmana veriyorum, attığın ekran görüntüleri yaklaşık 2 saat önce geçti ve sana orada diyorum ki oranın gelip huzurunu bozma milletin rol keyfini bozma diyorum. Bir çok ihlalilin var en az 2000 dakikaya kadar jail alabilirsin diyorum sana bu bir tehdit değildir, tehdit şunu yapmazsan şikayet açarım vb bir şeylerdir ben sana direk açacağımı söylüyorum zaten açacağım. Açtığın OOC dolandırıcılık, OOC Tehdit ile ilgili savunmalarımı yaptım. Küfürler meselesine gelirsek attığın küfürler ayın 14, 15'inde madem sen bunlardan rahatsızsın zaten sende ediyorsun oraları kırpman güzel olmuş ama sorun yok şikayetinde küfür ile ilgili bir şikayet yok konuya gelelim madem sen bunlardan rahatsızsın dün benden ortaklığı alıp neden benimle rol yapmaya başladın? Şikayet konusunu yanlış anlamışsın şikayet anlık yapılır anlık oluşturulur. Üzerinden 1 hafta geçince şahısla aran bozulunca şikayet oluşturulmaz. 5 6 gün önceki konuşmalarımızı atmışsın ve benimle 2 gündür rol yapıyorsun, canın sıkılınca açılacak şikayet değil bunlar. Savunmam bu şekilde şahısın bana para verirken ki delillerini 50k verdiğini iddaa etmiş o delili sabırsızlıkla bekliyorum. Birde şikayet oluştururken karşıdakini eleştirerek şikayet oluşturma üslubunu koru. Bu terbiyesizliğini küçük olmana veriyorum, iyi oyunlar.