Konu: Trolling, Fear rp, Multi accaount, PG, Yetersiz oyuncu profili  (Okunma sayısı 723 defa)

#0 - 18.11.2021 16:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dominique Fergus - @bumble, Kavion Mills - @H83VER

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @kboi @Lakoip @THORKU @ardarive

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.11.21 00:24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling, Fear rp, Multi accaount, PG, Yetersiz oyuncu profili

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler hoodumuza gelip brawl'a kalkışıyor, korku rolü bir kenara yapamayacakları her şeyi yapıyorlar. Yetkili kişi kanıtlara bakınca anlayacaktır. Troll insanlar olduğu her şeyden belli. 1 LVL oldukları için tüm rolleri yapabileceklerini, kendilerine hiçbir şey olmayacaklarını sanıyorlar, kişiler uyarılara rağmen bu rollere devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ateş ederken blokluyor
Spoiler: GösterGizle

SS

(ortak nezaket)

Bumble adlı arkadaşın eski karakterleri, rol kurallarını bildiğini düşünüyorum.

Ek açıklamalar(varsa): Yan çar olduklarını düşünüyorum, incelenilirse sevinirim.

« Son Düzenleme: 18.11.2021 18:41 whalter »

#1 - 18.11.2021 18:22
Öncelikle kişiler brawla kalkışıyor falan demisşinde bilader aracınıza çarptık diye agresif yapıp bizi düşüren sizsiniz ona rağmen role devam edip her şeye uyduk ayrıca 1 level karakterlere sahibiz gelmişsiniz illegal rol uygulamaya çalışıyorsunuz admin uyarılarına rağmen devam ettiniz :D

#2 - 18.11.2021 18:23
Bu arada bloklama falan yok videoda görüldüğü gibi vurulmamak için sağa sola koşturuyor adamın dibine giren sensin
« Son Düzenleme: 18.11.2021 18:27 bumble »

#3 - 18.11.2021 18:26
Yetersiz oyuncu profili üzerinden şikayet açmışsınız bu herhalde bir öz eleştiri bize söylenmediğini düşünüyorum kısacası şikayet açılmak için açılmış admin izlemesinde gerçekleşen bir roldü dün gelişen olaylarda win alamayıp silahlarınızı kaybettiğiniz için içerleyip böyle bir yola başvurmuşsunuz yan hesap falanda değilim profilime bakabilirsin

#4 - 18.11.2021 18:29
arabanıza çarpan herkese sıktığınız için rol bilginizin olmadığını düşünüyorum yetersiz oyuncu profili kuralı üzerinden işlem uygulanacaksa size uygulanır umarım yerinde bir karar olur :)

#5 - 18.11.2021 18:31
@breackner  rolü izlemişti sanırsam kararı o verirse sevinirim fear rp kurallarına uyduğumu düşünüyorum eğer ortada bir ihlal varsa sizin yaptıklarınız daha ağır basıyor haberiniz olsun :DDD

#6 - 18.11.2021 18:32
@breackner Kişinin savunmasında bile uslüp problemleri var, dikkate alırsanız sevinirim.

#7 - 18.11.2021 18:35
@bumble Savunma yapmamışsın, heyecandan 100 tane ileti atıp bize sallamışsın. Savunmanı düzgünce yaparsan sevinirim.

#8 - 18.11.2021 18:35
nerde uslüp problemi var kardeşim alıntılar mısın mesajı?

#9 - 18.11.2021 18:36
Şahitliğimi onaylıyorum.