Konu: Car Ramming - Matt_Fagiana  (Okunma sayısı 144 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.11.2021 18:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Matt_Fagiana @Ryzex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yapılan kural ihlali (Car Ramming) videoda detaylı bir şekilde belli olmakta.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 17.11.2021 18:15
İlk zoomda klavyemin pili bitiyor ve aralarına dalıyorum son anda laptop klavyesinin tuşları ile kontrolü ele alıp bir şekilde kaçıyorum, asıl olayda ise klavye takılı kalıyor sağ doğru girmek için "d" tuşuna basıyorum ve hızımda haliyle yüksek olduğu için arkadaşlara saçma bir şekilde lag pit uygulamış oluyorum, kendilerinden gerekli özürlerimi diledim ve hata olduğunu belirttim, olayın içinde şikayeti açan arkadaşın da olduğunu sanarak adını görüp özür diliyorum, kendisi özür dilememe rağmen olayı uzatıyor istemezdim buralara kadar geleceğini. Gerekli kanıtları aşağıya bırakıyorum. Normalde bilgisayarımın kendi klavyesini kullanıyorum fakat birkaç tuş bozulduğu için kablosuz bir klavyeye geçiş yaptım, ara ara böyle durumlar olabiliyor çözmeye çalışıyorum ona rağmen arada bu tarz durumlar oluyor, yanlışlıkla yaptığımı kabul ediyorum kasti kesinlikle hiçbir durum yok, zaten diğer arkadaşlara durumu izah ettiğimde sorun olmadığını belirtiyorlar, klavyem bozulduğu için VCPD'de inaktiflik gösterdiğim zamanlar oldu, gerekirse kanıtları atabilirim. Ekleyeceğim başka bir şey bulunmuyor iyi forumlar dilerim. Admin kararı bekleyebiliriz. Biraz kötü olmuş farkındayım ama elimde olan bir şey değil klavyeden kaynaklanan bir sorun, gerçekten üzgünüm.

Özür dilediğime dair kanıtlar;

« Son Düzenleme: 17.11.2021 18:19 Ryzex »

#2 - 17.11.2021 19:08
Klavyemin pili bitti diyorsun pilin bitince düz bir şekilde ilerlemen gerekir sanırım senin klavye pit atmayı çok seviyor. Yaptığın şeylerden sonra insanları kandırıp özür dilemen nafile geliyor.

#3 - 17.11.2021 19:25
Lütfen terbiyeni takın dostum, burada kimseye yalan borcum yok evet haksız olan benim, klavyemin pili bitince laptop klavyemden kontrolü ele aldım dedim, daha sonrasında tuş takılı kaldı dedim ve bu doğru, attığın yanıt net olarak söylemesen de bana yalancı dediğini ima ediyor, mesafemizi koruyalım ve burayı PM'e çevirmeyelim, admin kararı verilebilir başka bir yanıt yazmayacağım.

#4 - 18.11.2021 12:06
Burada sizi etkileyen bir durum yok. Karakter suçlu olsa bile özür dilemiş. Etkilenen taraflar da bir sorun olmadığını belirtmiş. Bu yüzden ceza verilmeyecek.