Konu: Toplu şikayet - 16.11.2021  (Okunma sayısı 185 defa)

#0 - 16.11.2021 22:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luke_Roberto_ @Peril  Arthur_Nelson @akaLucretius Gilbert_Hatfield @Hgrost Clinton_Blevins @KuvetciHalil00

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Burnout Birliği

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear-RP, NON-RP, Emote ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Saat 21:30 civarında günlük yarışımızı yapmak için kasaba yolunda yarışımızı organize ediyorduk. Gilbert karakteri sürekli yarış esnasında araçların arasından geçiyor, arada çarpıyordu. Onu gidip uyardığımda bana hakaret etti ve kaçmaya çalıştı. Aracımla onun önüne geçtim bana çarparak motordan düştü. Sonrasında park halindeki araçlardan birisine emotesiz şekilde binerek kaçtı. Kanıtım olmadığı için buraları es geçiyorum ve asıl olayın başladığı yere geliyorum. West karakteri aracı takipliyor ve videoda görünen konumda onları gözlüyor. Bana konum atıyor silahımla beraber gidiyorum. Olayın sorumlusu olan Gilbert karakterini vermelerini istiyorum fakat yine Fear RP ihlalı yapılarak karşılık alıyorum ve bir anda Brawl rolünü başlatıyorlar (?) Silahıma davranıp kendimi korurken videode görünen isimler yumruklar ile stunluyor, Gilbert karakteri olayın sonuna doğru silahlı arkadaşlarını desteklemek için aracıma emotesiz şekilde binip aynı şekilde beni ezmeye çalışıyor. Sonrasında düşüyorum ve ufak laf atmalarının ardından kaçıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yeterli bir kanıt olmasada MİXİNG olduğunu düşünüyorum, bir kelime için otuz saniye bekleyip emotenin hemen ardından yazması şüpheli geliyor.

#1 - 16.11.2021 23:10
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 16.11.2021 23:21
Detaylı savunma yapılıcaktır.

#3 - 16.11.2021 23:38
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 16.11.2021 23:46
Birlik liderleriyle konuşuldu ve ortak yolda anlaşıldı. K&A