Selam savunmayı ben yapabilirim oradaydım çünkü. Öncelikle savaş haline geçmişiz, silahlar yeni patlamış karşılıklı çatışma dönmüş ve sen maskeli bir hâlde Verdant'ta oluşumumuzun olduğu yerin arkasına geçip araçla maskeli şekilde bekliyorsun. (Bunları eklememde fayda var; yukarıya araçla geçerken aracında sadece sen yoktun, diğer şikayette bulunan saz arkadaşların vardı ve maskesizdiniz.) Yukarıda durdunuz ve beklediniz, biz ise direkt iki araç çıkartıp oraya yönlendik ve 2-3 kişi olan araçta tek kişi maskeli kaldığını gördük. Sana orada uzaklaş diye uyarı yapıldı ve bir araç aşağı inerken benim sürdüğüm araç ise diğer adamları yukarıda mı bıraktın yoksa q mu attılar diye üst tarafa çıktı.
Neyse, sana uzaklaş dendi ve uzaklaşmadın. Aksine benim aracım aşağı inerken bildiğin önümüzü kesip maskeli hâlde cr attın. Sonrasında diğer araç sana ateş açtı.
Ayrıca kabul edelim, diğer şikayetlerdeki kişiler ooc arkadaşın ve orada ne işin olduğunu sistemsel birlikte olmasan dahi ikimizde biliyoruz. Birbirimizi kandırmaya gerek yok. Elimde bir görüntü yok gün içinde elime geçtiğinde SS ve video atarım.
Burada da özetleyeyim... Savaş durumundaki bir birliğin yerine maskeli arkadaşlarınla geliyorsun (yukarıda indiriyorsun veya q atıyorlar, bilmem) aşağı inip 2 silahlı araca karşı fear rp yapmayıp çarpmaya devam ediyorsun. Vurulunca şikayet bölümüne sarılmayalım lütfen
Olay yerinde bulunan bir kişide benim. Size sıkma olayından önce San Fierro Crime Family takıldığı bölgeyi basmaya gittiğimizde aşağıdaki SS'de de gördüğünüz gibi siz orda takılıyorsunuz ve biz silah patlatırken bölgede dolanıyorsunuz. Bu olayın ardından aynı araba ile maskeli bir şekilde bölgemize geliyorsun. Ardından iki araba sana doğru çıkartma yapıyoruz ve orda uzaklaşmanı söylüyoruz. Sende maskeni çıkarıyoruz fakat olay yerinden uzaklaşmamayı tercih ediyorsun bu olayın sonunda sana ateş açıyoruz. Senden şüphelenip ateş açmamız çok doğal. Maskeli bir şekilde dolandığı zaman'nın videosu en yakın zamanda paylaşılıcaktır. Video olan kişi şuanda müsait değil.

ne yalanci ciktiniz beyler, orada sizi övüyordum codsmpyi sildigim icin log yok, her o hooddan gecende sfcf olusumunun uyesı degil
Bunu biz bilemeyiz. Sizin bunu bize yaptığınız roller ile göstermeniz lazım. Orda dükkanlara ateş ederken ordan uzaklaşmak gibi? Olayın sonrasında maskeli bir şekilde mekanımıza gelmemek gibi? Hareketler sergileseydiniz sizin sivil olduğunuzu düşünebilirdik değil mi? Ama bunun aksine karşı taraftan daha fazla sahada sizi gördük bu konuda sizi tebrik etmek isterim açıkçası.