Konu: [15.11.2021 - Hector_Braze] Car Jack  (Okunma sayısı 212 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.11.2021 12:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hector_Braze @NightmareKing 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kyle_White

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.11.2021 12:04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: En başta ortada hiç bir şey yokken gelip bana yumruk atmaya başladı. Sonra arkadaşımı bekliyordum o geldi arabayla, arabaya bindim ve ssler'de görüldüğü gibi beni sadece F basarak araçtan attı ve araca bindi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): - N/A

#1 - 15.11.2021 14:07
Ben Kyle White arkadaşımı arabadan attı üstüne arabayı kaçırmaya çalışdı. Sonrasında da bizi dövüp kaçtı.

#2 - 15.11.2021 14:27
Hey, merhaba. Dün akşam saatlerinde benim arkadaşlarım bu arkadaşların arabasını çalmıştı, ufak bir Brawl rolü tarzı bir şey dönmüştü. Kovalamaca vesaire, sonrasında kişiler bizi takip etti biz onları takip ettik derken olay orda bitti. Bu sabah beni tekrardan yakaladıklar tek başıma, saldırdılar arkadaşları ile. Brawl rolü döndü vesaire, sonrasında tekrardan kovalamaca başladı. Anlayacağız IC aramızda husumet var, neyse. Gördüğünüz yerde tek yakalandım ve brawl rolüne girdik. Sağ tık F yapar iken yanlışlıkla F bastım ve kişiyi araçtan attım. Kastılı bir durum yok, zaten araçtan geri indim direkt olarak aracı sürmedim kaçırmadım. Zaten SS'te gördüğünüz gibi kişininde canı az brawl rolü döndüğüne dair bir kanıt buda. Ekstra olarak hasar kayıtlarına bakılabilir, kişilerle brawl atıyorduk o esnada. Hali hazırda rol döndüğünden ve kavga ettiğimizden /b wg yazamadım.

https://cdn.discordapp.com/attachments/683337060563550248/909765105162543134/trsf.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/683337060563550248/909764149817528341/Savunma.png

#3 - 15.11.2021 14:32
Uzun bir cevap vericem. Arkadaşın dediklerinin hepsini çürüteceğim

#4 - 15.11.2021 14:45
Hey, merhaba. Dün akşam saatlerinde benim arkadaşlarım bu arkadaşların arabasını çalmıştı, ufak bir Brawl rolü tarzı bir şey dönmüştü. Kovalamaca vesaire, sonrasında kişiler bizi takip etti biz onları takip ettik derken olay orda bitti. Bu sabah beni tekrardan yakaladıklar tek başıma, saldırdılar arkadaşları ile. Brawl rolü döndü vesaire, sonrasında tekrardan kovalamaca başladı. Anlayacağız IC aramızda husumet var, neyse. Gördüğünüz yerde tek yakalandım ve brawl rolüne girdik. Sağ tık F yapar iken yanlışlıkla F bastım ve kişiyi araçtan attım. Kastılı bir durum yok, zaten araçtan geri indim direkt olarak aracı sürmedim kaçırmadım. Zaten SS'te gördüğünüz gibi kişininde canı az brawl rolü döndüğüne dair bir kanıt buda. Ekstra olarak hasar kayıtlarına bakılabilir, kişilerle brawl atıyorduk o esnada. Hali hazırda rol döndüğünden ve kavga ettiğimizden /b wg yazamadım.

https://cdn.discordapp.com/attachments/683337060563550248/909765105162543134/trsf.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/683337060563550248/909764149817528341/Savunma.png
Öncelikle tamamen ne şekilde yalanlarım diye düşünülmüş saçma cevaplar. Hepsini tek tek çürüteceğim. Biraz uzun olacak umarım tek tek okursunuz
1 - Arkadaşa hiç bir şekilde saldırı yapmadık bu kesinlikle yalan. Bunu hiç bir şekilde kanıtlayamaz.
2- Arkadaşın dediği gibi dün bir arkadaşım bunların aracına çarptı ve ufak bir arbedede çalışan aracı çaldılar biraz kovalama sonrası benzinim bittiği için geri dönmüştüm. O olaydan bir ss atıyorum  https://www.hizliresim.com/6aozejv
Resimde görüldüğü gibi arkadaşın skini ya da kıyafetleri bu olaydaki kıyafetleriyle aynı değil. Burda spor giyinmiş ve daha düzgün bir insan olarak görünüyor, zaten hatırlamadığım için ilk ss'de görüldüğü gibi hırsız mısın kimsin sen gibisinden sorular soruyorum ve sonra polisi çağırıyorum. Yani dünkü olaydan arkadaşı tek sefer gördüğüm için ve kıyafeti değiştiğinden dolayı IC olarak tanıyamamam çok normal ve ayreten bu işlediği suçu kapatmaz.
3- Canımın az olması tamamen olaydan ortalama 5 dakika önce arkadaşım beni ezdi ve bu sebepten dolayı. Canımın az olması brawl rolünde olduğumuzu hiç bir şekilde kanıtlamaz
4- Arkadaş konudaki Car jack' i düzgün okumamamış galiba. Binip kaçması gerekir gibi bir şey yazmıyor, rol yapmadan kişiyi araçtan atmak yazıyor.
5- Arkadaş kendisi araçtan inmedi kaçamadığı için hızlı davranıp biz kendisini araçtan attık.

Demek istediğim arkadaşın sözlerinde dünkü olay dışındaki her kelimesi yalan.
Brawl rolü kesinlikle yapmadık eğer kanıtlarsa hesabımı dahi silmeye hazırım, tamamen yalan hayal ürünü bir olay uydurarak bu olaydan yırtma peşinde
Adaletli bir karar verileceğine eminim.
« Son Düzenleme: 15.11.2021 15:15 doqu10 »

#5 - 15.11.2021 18:32
Hasar kayıtlarına bakılmasını talep ediyorum. Kişiler bana saldırdı, kovaladılar uzun bir süre sonra pawnshop'un orada tekrar saldırdılar. Ortada Brawl söz konusu.

#6 - 15.11.2021 18:59
Hasar kayıtlarına bakılmasını talep ediyorum. Kişiler bana saldırdı, kovaladılar uzun bir süre sonra pawnshop'un orada tekrar saldırdılar. Ortada Brawl söz konusu.
Dostum, bahsettiğin olay bizim aracımızı çalmaya çalıştıktan sonra oldu.
Sen bizim aracımızı çalmaya çalışacaksın ki burda rolsel bir durum yok sadece F ile çaldın bu yüzden ceza almalısın, devamında tabiki de aracımızı çalmaya çalışan adama sen gidebilirsin diyip uzaklaşalım mı?
Polis kayıtlarına da bakılabilir ben ve arkadaşım Kyle defalarca polisi arayıp kayıt bıraktık arkadaşın peşinden gidip polisin gelmesini bekledik ama polis gelmedi.

#7 - 16.11.2021 14:43
İllegal bir oluşumun var, ve sen polise bizi şikayet mi ediyorsun? Farkındaysan birliğin var birliğinde mafya, bilmiyorsan diye söyliyeyim dedim, üzülme ama bundan dolayı şikayet açacağım sana kanıtları toplmakala uğraşıyorum.

#8 - 16.11.2021 14:59
İllegal bir oluşumun var, ve sen polise bizi şikayet mi ediyorsun? Farkındaysan birliğin var birliğinde mafya, bilmiyorsan diye söyliyeyim dedim, üzülme ama bundan dolayı şikayet açacağım sana kanıtları toplmakala uğraşıyorum.
Tabii, herkes şikayet açmakta tamamen özgür açabilirsin.
1- Birliğimiz şuana kadar hiç bir illegal rol yapmadı ve şuan da yapmıyor halen.
2- Seni polise şikayet etme sebebim bizim daha önce yaşanan olayımızdan dolayı değil, seni orada ilk defa gördüm ve önceki olaydaki kişi olduğunu bilmiyordum.
3- Ben sana car jack'ten dolayı şikayet açtım bu ve bahsettiğin şey tamamen farklı, o konuda şikayet açarsan da savunmamı yaparım.
Yani car jack ile yazdıklarının arasında hiç bir bağlantı yok, suçun car jack ve bu çok net bir şekilde ortada.
Sunduğum kanıtlar çok net bir şekilde ortada ve car jack için arkadaş aksi bir delil sunamadığını düşünüyorum. Bu yüzden arkadaşın hakettiği cezayı almasını istiyorum.

#9 - 17.11.2021 13:26
Merhabalar,

Şikayet incelendi, savunmanın yetersiz gelmesiyle birlikte Hector Braze karakteri cezalandırılacak.