Konu: Lucifer-Pyatrov IC ve OOC yalan, Kurallara uymayan GASP ihlali.  (Okunma sayısı 230 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.11.2021 23:11
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lucifer-Pyatrov- @xismetBK

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Yanıma geldi aracımı almak istediğini söyledi ve ardından bende tamam dedim. Aracı test etmek istediğini söyledi bene verdim fakat vermeden önce bir yere çarpmamasını ve kaçırmamasını belirttim. OOC olarak tamam dedi ve IC olarak tamam dedi. Aracı verdim ardın bizi ıssız
 biryere götürdü alacağını falan söyledi ardından değişik bir şekilde rol kurallarına uymayarak saçma sapan emote verdi elinde bıçağının olduğunu söyledi fakat yoktu. Kendi kendine emote veriyordu. Bana küfür ederek aracımı çaldı. Bende /pm üzerinden ona aracımın geri vermesini uyardım değişik bir tavırla hayır falan dedi. Lütfen gerekli cezayı almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/2edz12y     https://www.hizliresim.com/aulydl3

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 14.11.2021 23:25
Öncelikle Selamın Aleyküm. İlk olarak Montegomery, Blueberry, Dillemore, Palomino Creek kasabaları arasında gezinip güzel bir İş yeri için mekan bakıyorduk, sonra bu arkadaşı yolda gördük aracı hasarlanmış tamir edebilir misiniz diye sordu, olur ederiz karşılığını verirsen neden olmasın dedik tamam dedi 250 dolara tamir ederiz dedik, tamam dedi tamir ettik ardından 250 doları verdi. Şimdi şöyle bir şey demek istiyorum, o saatlerde o bölgeler epey ıssız yerler farkındaysanız, kişinin arkadaşı yok ve tek kişi. Benim bıçağım silahım ve değişik malzemelerim var. Adam da tek, arabasıda altında boğazına bıçak dayıyorum in diyorum direkt olarak f basıp iniyor bende aracı çalıyorum gayet normal bir şey. /dene ile karşı koyabilirdi ancak direnmedi bu GASP değildir, üstünden parasını çalmadım arabasını çaldım sadece. IC OOC yalan kısmına gelecek olusak OOC den aracımı çarpma dedi bende söz sağa sola vurmayacağım dedim aracı vurma tarzı şeyler dedi tamam dedim test süşürü diye bindim şoför koltuğunda boğazına dayadım ve indi bu kadar. Herhangi bir olumsuz durum yok, tek başına o tarz yerde gezersen bunun olması çok normal.

#2 - 15.11.2021 21:37
Saçma konuşuyorsun elinde bıçağın yokken bıçağın var gibi emote veriyorsun. Bıçak diye bir silah var oyunda ama sende yok. Yaptığın saçma rolü biliyorsun. Ceza alacağını da kendinde biliyorsun yetkililerin doğru karar vereceğinden hiç şüphem yok. Sonuçlanabilir.

#3 - 15.11.2021 22:44
Vice'de bıçak yok, artı olarak bıçak olarak aksesuar kullandım. Hem normalde silahım vardı üstümde onuda çekebilirdim ama çekmedim bilerek karşı koyabilirdin koymadın bu senin hatan.

#4 - 17.11.2021 13:11
Vice'de artık bıçak var. Madenlerden elde edebilirsiniz savunma yeterli görüldü, ceza verilmeyecek.