Konu: [13.11.2021, - Carmen_Navarro - Fernando_Sanchez - Ardem_Noyan] Rolden kaçmak.  (Okunma sayısı 240 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.11.2021 15:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Carmen_Navarro - @JustPide , Ardem_Noyan - @Roza_Gilen , Fernando_Sanchez @Tuncaycan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alluriana_Sayuri @nautical

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.11.2021, 13.21 ile 13.24 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Polisten kaçmaya başladılar, Hilltop civarında ateş ettiler ve vuruldular, sonrasında oyundan çıkıp bir daha da girmediler. Carmen Navarro adına illegal kural ihlali de bulunuyor, alt karakteriyle illegal rol yapıyor, sanırım bir açık bulup eline silah alabilmiş.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 13.11.2021 15:18
Üçünüzün birden silahı için ya da farklı bir sebepten dolayı oyundan çıkması gerçekten üzücü bir durum, çatıştık düşenler düştü kalanlar kaldı yaptığınız bence saygısızlık.
Carmen'in alt karakterini birliğe sokup bir şekilde silah tutması başlı başına yanlış.

#2 - 13.11.2021 15:20
Elektrikler gittiği için düştüm, 10dk sonra geri geldim zaten. Geldiğimde siz yoktunuz, bu yüzden rol baltalandı. Ayrıca quit atmamı gerektirecek bir durumda yok, çatışmada avantajlı olan tarafta yer alıyordum, yaralanmamıştım elektrik gitmeden önce. Alt karakter mevzusuna gelirsek; Carmen karakterim ana karakter normalde, fakat eski karakterimin ck'sı açıldığından 2. sıraya düştü. Bunun için Ticket açtım ve karakterin 1. sıraya alınmasını istedim zaten. Carmen karakterim ana karakterimdir yani.

#3 - 13.11.2021 15:22

Orada on beş dakikadan fazla bekledik, yalana hiç gerek yok.

#4 - 13.11.2021 15:30

Orada on beş dakikadan fazla bekledik, yalana hiç gerek yok.
Dediğim gibi yeni geldim, yapacağımız roller patladı. Fast-rp geçilebilir bence.

#5 - 13.11.2021 15:35
Q attığıma dair ss göremiyorum lütfen kanıtınızı atarmısınız?

#6 - 17.11.2021 12:38
Fernardo karakteri için kanıt gözükmüyor. Diğer iki karakter ceza alacak.