Konu: Cesar Balbus PG/MG/Fear RP  (Okunma sayısı 316 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.11.2021 22:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesar_Balbus @whalter

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Buffalo birliği üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Meta Gaming, Power Gaming ve Fear RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi çatışma sonucu düşüyor ve yaralıda iken adamlara sıkıyorum, kişi "Çok soktuklarım daha vuruyor" gibi bir cümle kuruyor, ic ooc karıştırıp bir cümle kuruyor ayrıca yaralı iken nasıl konuşabiliyor? Üstüne üstlük olarak hoodumuzda nasıl bu kadar cesurca konuşabiliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını ve savunmasını tek ileti üzerinden yapmasını talep ediyorum, geçen seferde 6 sayfa şikayet olmuştu çünkü.

#1 - 13.11.2021 01:03
Herkes başıma gelip sıktığı için dedim o kelimeyi, ooc ıc kimin karıştırdığını biliyorum canını sıkma sen. Size açtığımız şikayet bizle böyle konuşup ceza almadığınız olaylar mevcut. Fear-rp (Birisi vurulduğunda "Sokayım, sikeyim, orospu çocuğu" gibi tepkiler verebilir, sonuçta anlık büyük bir acı yaşıyor ve küfür edebiliyor. Uyardığınızdan sonra hiçbir şekilde küfür falan etmedim.) sana yalvarmam falan olmuyor, ayrıca o kadar mermiye nasıl dayanbiliyor karakterim? Şikayeti sonuçlandıran admin force ck olayını gözden geçirirse (Zaten birliğinde bulunan 2 kişi (Conrado_Maynor, Valgeir Finnbogason) izni olmadığı dahilinde sonunda ölüm olan bir emote "Cesarın kafasına sıkar." emotesi verdi, hiç şikayet açmak istemiyordum sanırım arkadaş nasıl kinlendiyse iki tarafta duraksadığı noktada şikayetlere başladı. Öyle olsun, sonuçta ihlal ihlaldir... Her ihlale bir şikayet açılmadılır değil mi?  :) İyi forumlar.

#2 - 13.11.2021 01:08
Bu arada "Metagaming" teriminden bir haber olduğuna fazlasıyla eminim, istersen bir yardım al.

Küfür etmek Powergaming ise garip, "Çok soktuklarım bana vuruyor." demem Metagaming ise çok daha garip...
« Son Düzenleme: 13.11.2021 01:55 whalter »

#3 - 13.11.2021 08:41
Tamam kardeşim en iyi bilen sensin, yetkili kararı.

#4 - 13.11.2021 13:07
Tamam yavrum, yetkili kararı.

#5 - 13.11.2021 23:54
Şikayeti geri çekiyorum, konuşup anlaştık.

#6 - 14.11.2021 15:02
Merhabalar,

Şikayet incelendi, her ne kadarda aranızda anlaşıp şikayet çekilmiş olsa bile konu sahibi forum susturması alacak.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=115925.0