0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Farz edelim size sıkmışım bana bu ateş eden arkadaş o olayda yok bana resmini gösterdi diyor sana sıkarken sen benim resmimi nasıl çekipte ona gösteriyorsun onu anlayamadım ben ki sıktığımın SS'i yok ortada.
Alıntı yapılan: Azovski36 - 12.11.2021 18:46Alıntı yapılan: Venna - 12.11.2021 18:27Farz edelim size sıkmışım bana bu ateş eden arkadaş o olayda yok bana resmini gösterdi diyor sana sıkarken sen benim resmimi nasıl çekipte ona gösteriyorsun onu anlayamadım ben ki sıktığımın SS'i yok ortada. Güzel yalan atıyorsun, orada TEC-9 çekip bizi taradın. Ben kanıtları gösterdim admini bekleyelim, sen silahının çıkarıp emoteni verdiysen sıkma hakkım bulunuyor.Olayı anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Siz Oscar Brigham'ın fotoğrafını çektiniz mi? Bu arkadaş Oscar Brigham'ı nereden tanıdı? Siz şakamısınız?
Alıntı yapılan: Venna - 12.11.2021 18:27Farz edelim size sıkmışım bana bu ateş eden arkadaş o olayda yok bana resmini gösterdi diyor sana sıkarken sen benim resmimi nasıl çekipte ona gösteriyorsun onu anlayamadım ben ki sıktığımın SS'i yok ortada. Güzel yalan atıyorsun, orada TEC-9 çekip bizi taradın. Ben kanıtları gösterdim admini bekleyelim, sen silahının çıkarıp emoteni verdiysen sıkma hakkım bulunuyor.
Alıntı yapılan: Azovski36 - 12.11.2021 18:59Alıntı yapılan: firatcelik - 12.11.2021 18:57Alıntı yapılan: Azovski36 - 12.11.2021 18:46Alıntı yapılan: Venna - 12.11.2021 18:27Farz edelim size sıkmışım bana bu ateş eden arkadaş o olayda yok bana resmini gösterdi diyor sana sıkarken sen benim resmimi nasıl çekipte ona gösteriyorsun onu anlayamadım ben ki sıktığımın SS'i yok ortada. Güzel yalan atıyorsun, orada TEC-9 çekip bizi taradın. Ben kanıtları gösterdim admini bekleyelim, sen silahının çıkarıp emoteni verdiysen sıkma hakkım bulunuyor.Olayı anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Siz Oscar Brigham'ın fotoğrafını çektiniz mi? Bu arkadaş Oscar Brigham'ı nereden tanıdı? Siz şakamısınız? Ne anlamıyoruz? Oscar'ı tarif edebilirim. örn: /me Oscar Brigham'ı tarif eder. Bu şekilde.Herhangi bir /do emotesi kullandınız mı? "Şahsın yüzünü aklıma kazıdım" gibi? Kullandıysanız ekran görüntüsü ekleyin. Kullanmadıysanız tarif edemezsiniz.
Alıntı yapılan: firatcelik - 12.11.2021 18:57Alıntı yapılan: Azovski36 - 12.11.2021 18:46Alıntı yapılan: Venna - 12.11.2021 18:27Farz edelim size sıkmışım bana bu ateş eden arkadaş o olayda yok bana resmini gösterdi diyor sana sıkarken sen benim resmimi nasıl çekipte ona gösteriyorsun onu anlayamadım ben ki sıktığımın SS'i yok ortada. Güzel yalan atıyorsun, orada TEC-9 çekip bizi taradın. Ben kanıtları gösterdim admini bekleyelim, sen silahının çıkarıp emoteni verdiysen sıkma hakkım bulunuyor.Olayı anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Siz Oscar Brigham'ın fotoğrafını çektiniz mi? Bu arkadaş Oscar Brigham'ı nereden tanıdı? Siz şakamısınız? Ne anlamıyoruz? Oscar'ı tarif edebilirim. örn: /me Oscar Brigham'ı tarif eder. Bu şekilde.
Alıntı yapılan: Azovski36 - 12.11.2021 18:46Alıntı yapılan: Venna - 12.11.2021 18:27Farz edelim size sıkmışım bana bu ateş eden arkadaş o olayda yok bana resmini gösterdi diyor sana sıkarken sen benim resmimi nasıl çekipte ona gösteriyorsun onu anlayamadım ben ki sıktığımın SS'i yok ortada. Güzel yalan atıyorsun, orada TEC-9 çekip bizi taradın. Ben kanıtları gösterdim admini bekleyelim, sen silahının çıkarıp emoteni verdiysen sıkma hakkım bulunuyor.Fark ettiysen emoteyi verememişim emote wg yazmışım :DDD
Alıntı yapılan: Venna - 12.11.2021 19:44Alıntı yapılan: Azovski36 - 12.11.2021 18:46Alıntı yapılan: Venna - 12.11.2021 18:27Farz edelim size sıkmışım bana bu ateş eden arkadaş o olayda yok bana resmini gösterdi diyor sana sıkarken sen benim resmimi nasıl çekipte ona gösteriyorsun onu anlayamadım ben ki sıktığımın SS'i yok ortada. Güzel yalan atıyorsun, orada TEC-9 çekip bizi taradın. Ben kanıtları gösterdim admini bekleyelim, sen silahının çıkarıp emoteni verdiysen sıkma hakkım bulunuyor.Fark ettiysen emoteyi verememişim emote wg yazmışım :DDD wrong yazdığına dair kanıtın varsa sunabilirsin.
Alıntı yapılan: Azovski36 - 12.11.2021 22:13Alıntı yapılan: Venna - 12.11.2021 19:44Alıntı yapılan: Azovski36 - 12.11.2021 18:46Alıntı yapılan: Venna - 12.11.2021 18:27Farz edelim size sıkmışım bana bu ateş eden arkadaş o olayda yok bana resmini gösterdi diyor sana sıkarken sen benim resmimi nasıl çekipte ona gösteriyorsun onu anlayamadım ben ki sıktığımın SS'i yok ortada. Güzel yalan atıyorsun, orada TEC-9 çekip bizi taradın. Ben kanıtları gösterdim admini bekleyelim, sen silahının çıkarıp emoteni verdiysen sıkma hakkım bulunuyor.Fark ettiysen emoteyi verememişim emote wg yazmışım :DDD wrong yazdığına dair kanıtın varsa sunabilirsin. Herhangi bir kanıt sunmama gerek yok, emoteyi zaten verememişim, size sıktığıma dair bir delilde sunamadınız artık savunma yaptıysanız şikayeti salarsanız iyi olur, yetkili inceler.
Alıntı yapılan: Venna - 12.11.2021 23:45Alıntı yapılan: Azovski36 - 12.11.2021 22:13Alıntı yapılan: Venna - 12.11.2021 19:44Alıntı yapılan: Azovski36 - 12.11.2021 18:46Alıntı yapılan: Venna - 12.11.2021 18:27Farz edelim size sıkmışım bana bu ateş eden arkadaş o olayda yok bana resmini gösterdi diyor sana sıkarken sen benim resmimi nasıl çekipte ona gösteriyorsun onu anlayamadım ben ki sıktığımın SS'i yok ortada. Güzel yalan atıyorsun, orada TEC-9 çekip bizi taradın. Ben kanıtları gösterdim admini bekleyelim, sen silahının çıkarıp emoteni verdiysen sıkma hakkım bulunuyor.Fark ettiysen emoteyi verememişim emote wg yazmışım :DDD wrong yazdığına dair kanıtın varsa sunabilirsin. Herhangi bir kanıt sunmama gerek yok, emoteyi zaten verememişim, size sıktığıma dair bir delilde sunamadınız artık savunma yaptıysanız şikayeti salarsanız iyi olur, yetkili inceler. Sen emote verdikten sonra hakkım bulunuyor, yetkili kararı bekleyelim.