Konu: [12.11.2021] Darnell Desmond @eyupadana001010  (Okunma sayısı 588 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 12.11.2021 16:57
Haritaya bak, güvenli bölge yazıyor mu?

#11 - 12.11.2021 16:59
Neden açığımı arıyorsun, 3 saniye geç cevap verdiysem ne olmuş?
Yetkiliyi bekle bence. beni gördüğün her yerde ss almak yerine.

#12 - 12.11.2021 17:07
Haritaya bak, güvenli bölge yazıyor mu?
HotNews, 1 yılı aşkındır aktif olan bir basın şirketi. İçerisinde bugüne kadar illegal rol yapan kimsenin olduğuna tanıklık etmedim, 6 aydan fazladır bu şirkette olduğum halde. Basın şirketleri içerisinde illegal rol yapıldığını ilk kez sizde görüyorum. SS görüldüğü kadarıyla; kapıda vurmamışsınız. "Güvenli Bölge" yazmamasının sebebi; açılan interiorun güvenli bölge içerisinde olmaması. Sizin aranızda ne geçti bilmem, karışmam da. Ama şirket içerisinde vurup, "Güvenli Bölge yazıyor mu?" demenizi yersiz buldum. İyi forumlar.

#13 - 12.11.2021 17:08

Rolde afk kalmak mı?
Ayrıca RK lısın sen nasıl ayağa kalkıp gezebiliyorsun?

#14 - 12.11.2021 17:13

Rolde afk kalmak mı?
Ayrıca RK lısın sen nasıl ayağa kalkıp gezebiliyorsun?
Konuyu saptırmaya devam et dostum. Ben yetkililere bırakıyorum konuyu.

#15 - 12.11.2021 17:16
Kuralları okumanı tavsiye ederim.  :D

#16 - 12.11.2021 17:42
Şikayet sahibi olarak eklemek istiyorum. Şahıs HotNews binası içinde ateşler ediyor, PD binasının önünde falan ateş ediyor acilen gerekenin yapılmasını istiyoruz. Silahıda silinirse çok iyi olur.

#17 - 12.11.2021 18:13
Şikayet sahibi olarak eklemek istiyorum. Şahıs HotNews binası içinde ateşler ediyor, PD binasının önünde falan ateş ediyor acilen gerekenin yapılmasını istiyoruz. Silahıda silinirse çok iyi olur.
Selam, sıkmanın nedeninin aşağı kanıt olarak bırakacağım, Idlegas tarafında DelVonte & Christian, Oscar ile kavga etti. DelVonte karakteri sopa ile dalınca Oscar silah çekip sıkmaya başladı.

Bende gidip olayı Dranell Desmond karakterine anlattım, o'da görüp vurmuş. Mixing vb, şeyler yok, iyi günler.

Birde PM üzerinden konuşup "buna da sıkmamız yok mu" "Dur sana PĞKWPĞKQWD" gibi şeyleri IC yollardan yazarsak daha iyi olur.
« Son Düzenleme: 12.11.2021 18:18 Azovski36 »

#18 - 12.11.2021 18:25
Selam, sıkmanın nedeninin aşağı kanıt olarak bırakacağım, Idlegas tarafında DelVonte & Christian, Oscar ile kavga etti. DelVonte karakteri sopa ile dalınca Oscar silah çekip sıkmaya başladı.

Bende gidip olayı Dranell Desmond karakterine anlattım, o'da görüp vurmuş. Mixing vb, şeyler yok, iyi günler.

Birde PM üzerinden konuşup "buna da sıkmamız yok mu" "Dur sana PĞKWPĞKQWD" gibi şeyleri IC yollardan yazarsak daha iyi olur.
Dostum orada emote vermemişim daha doğrusu verememiş sıktığımında bir kanıtı yok orada /hasarlar kısmının SS'ini atarsan çok memnun olurum sıktığımı ben göremiyorum paylaştığın SS'de yok farz edelim sıktım, sıkarken benim resmimi çekip IC olarak arkadaşına nasıl gösterdin bu merak konusu öyle bir rol yaptıysanız rolün SS'inide atarsanız yetkililer incelesin 3 sayfa şikayet oldu yetkili inceler artık bunada böyle bir savunma yapıyorum sıktığıma dair bir SS yok ortada.

#19 - 12.11.2021 18:27
Farz edelim size sıkmışım bana bu ateş eden arkadaş o olayda yok bana resmini gösterdi diyor sana sıkarken sen benim resmimi nasıl çekipte ona gösteriyorsun onu anlayamadım ben ki sıktığımın SS'i yok ortada.