Konu: [09.11.2019]Jade_Bridgett Hakkında şikayet[Retarted RP]  (Okunma sayısı 366 defa)

#0 - 09.11.2019 19:19
ŞİKAYET ŞABLONU

Şikayet edilen karakter ad(lar)ı (Allen_Betaplayer @Allen) :Jade_Bridgett @niicc
Olaya dahil olan şahit(ler):Cornell_Bullard - Dwaynee_Arnold @DeaRSwaT @asphetamine
Tarih ve saat:09.11.2019  17.00 Sularında

İhlal edilen kural: (Oyun Kuralları üzerinden ilgili kural bulunmalı, direk olarak kopyala/yapıştır işlemi yapılmalı.) Retarted RP
Olayı açıklayın:Bizim arkadaşımız AVM nin içine faggiogyla girdi polis uyardı çıkın diye arkadaşım çıktı ön tarafı bi gitti ve polis sirenini açarak arkadaşımı kovalamaya başladı arkadaşıma pit attı arakdaşım İC olarak düştüğü için kolu kırıldı rolü yaptı do dan belirttiği halde kelepçeleyip arabaya bindirim Lsmd ye götürdüler.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar:https://i.hizliresim.com/anv7NQ.png

Diğer açıklamalar:elimde kanıtı yok ama kişi beni tehtid etti arkadaşımın pc si bozuk int ye girdiğinde dondu ve b üzerinden iletmiştim zaten pc si bozuk geliyor bekleyin diye pc sine bi restart atıp geldi ama bana pm kanallından Arkadaşın geliyormu yoksa ikinizede jail işlemi uygulattırayımmı diye .
« Son Düzenleme: 10.11.2019 12:26 com21ws21 »

#1 - 09.11.2019 19:21
ve arkadaşımı sebepsiz yere hapse atıcaklar bakımdan sonra ceza yazacaklarına.

#2 - 10.11.2019 10:43
@niicc - Jade Bridgett

#3 - 10.11.2019 13:19
Öncelikle selam, arkadaşınıza kaza yerinde kelepçeyi takan kişi ben değildim. Takıp araca bindiren arkadaşım  @mhrhan - Robert Larkin'dir. Onun da arkadaşınıza kelepçe takmasının sebebi olay yerinde kaza sonrası kolunuzun kırık olup olmadığını bir bilgi kanaldından/ /do belirtmemenizdir. Sonuçta bir polis memurundan kaçtınız, sonrasında yaşanan kaza ve ardından sizin hastaneye sevkiniz. Orada yaklaşık 10 dakika role uymama gibi, /b gibi kural ihlalleri yaşandı. Yetkili role gelip, devam edin uyarısını verene kadar. Rolün devamında bir kolu kırık veya burasından yaralandı gibi roller gerçekleştirmediniz. Arkadaşım Robert Larkin'in arkadaşınıza kelepçe takıp araca bindirmesinin ardından ben hastane kapısına gittim, arkadaşınız kelepçeli olduğumdan araçtan inemiyorum dedi. Konuşmalar özel mesaj yoluyla yapıldığından bende kelepçesini OOC olarak sorunu halletmesi için çözdüm. Yine olmuyor demesinin ardından yetkili @Craft - Gard Tonn 'a rapor yoluyla belirttim. Kişi o sırada olmadı relog attı geldi. Düzelince araçta kişi kelepçeli olarak role devam ettiğinden sürekli roleplay gereği kelepçesini geri takmak zorunda kaldım. Ve zaten sonrasında yetkili @Craft , sorunu halletiniz mi? mesajı yolladı. Açıklayıcı bir savunma olduğunu düşünüyorum. İyi forumlar.

#4 - 10.11.2019 13:21
@Craft 'ın halletiniz mi? Demesinin ardından verdiğim cevaba yanıtı. Screens bölümümde kalan bir görüntü. Eklemek istedim. Tekrardan iyi forumlar.

#5 - 10.11.2019 13:33
Selamlar arkadaşlar, Jade Bridgett adına açılmış şikayette SSlerde pek sorun göremedim. Kolu kırık olduğu için kelepçe takmış olduğunu ve bundan şikayet ettiğinizi söylüyorsunuz. Ancak bunu /do komutuyla belirtmezseniz karşı taraf nasıl bunu fark edebilir ki? Bu olay OOC şikayet oluşturabilecek bir olay değil. Eğer böyle bir şey olduysa kişiyi IC yollarla şikayet etmek daha mantıklı olacaktır ki bu tarz durumlarda konuşarak "kolu kırık" demek polise pek inandırıcı gelmeyecektir, eğer ki gerçekten kırıksa bunu /do gibi etkenlerle belirtmeniz gerek.

Şikayetiniz red edildi.