Öncelikle selam, arkadaşınıza kaza yerinde kelepçeyi takan kişi ben değildim. Takıp araca bindiren arkadaşım
@mhrhan - Robert Larkin'dir. Onun da arkadaşınıza kelepçe takmasının sebebi olay yerinde kaza sonrası kolunuzun kırık olup olmadığını bir bilgi kanaldından/ /do belirtmemenizdir. Sonuçta bir polis memurundan kaçtınız, sonrasında yaşanan kaza ve ardından sizin hastaneye sevkiniz. Orada yaklaşık 10 dakika role uymama gibi, /b gibi kural ihlalleri yaşandı. Yetkili role gelip, devam edin uyarısını verene kadar. Rolün devamında bir kolu kırık veya burasından yaralandı gibi roller gerçekleştirmediniz. Arkadaşım Robert Larkin'in arkadaşınıza kelepçe takıp araca bindirmesinin ardından ben hastane kapısına gittim, arkadaşınız kelepçeli olduğumdan araçtan inemiyorum dedi. Konuşmalar özel mesaj yoluyla yapıldığından bende kelepçesini OOC olarak sorunu halletmesi için çözdüm. Yine olmuyor demesinin ardından yetkili
@Craft - Gard Tonn 'a rapor yoluyla belirttim. Kişi o sırada olmadı relog attı geldi. Düzelince araçta kişi kelepçeli olarak role devam ettiğinden sürekli roleplay gereği kelepçesini geri takmak zorunda kaldım. Ve zaten sonrasında yetkili
@Craft , sorunu halletiniz mi? mesajı yolladı. Açıklayıcı bir savunma olduğunu düşünüyorum. İyi forumlar.