Konu: Geri Çekildi  (Okunma sayısı 407 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 05.11.2021 02:17
Ateş eden birisinin üzerine neden tekrardan gidiyorsunuz? Aktif bir çatışma var diyorum.

Şikayet sonuçlanabilir.

#11 - 05.11.2021 02:22
Ateş eden birisinin üzerine neden tekrardan gidiyorsunuz? Aktif bir çatışma var diyorum.

Şikayet sonuçlanabilir.

Attığım görüntüde kimseyi görmediğimi ya da çatışma olduğunu görmediğimi yazmıştım. Benim gözümden attığım görüntüde bu gözüküyor zaten.
Aktif çatışma arka mahallede yaşanmış, bu benim ekranıma yansımamış. Doğal olarak orada bir olay olup olmadığını bilemem. Ben sadece ara mahalleye giren bir kişi görüyorum. Bölgeden diğer araçlar ben geldiğimde gitmiş olmaları lazım. Sorun yok gözüküyor. Konu arşive atılabilir

« Son Düzenleme: 05.11.2021 02:44 h0ze »

#12 - 05.11.2021 03:01
Alıntı
Burada AK'li ve Deagle bulunan kişiyi görünce zaten bölgeden uzaklaşmaya çalışıyorum, kişi beni görmesine rağmen uzaklaştığımı gördüğü için ateş açmıyor.

Burada da söylediğin gibi uzaklaşmaya çalıştığın için sana ateş açmıyorum, tekrar tekrar çatışma esnasında veya öncesinde geçmeye devam ediyorsun. Bu sebepten dolayı seni tekrar gördüğüm için ateş açıyorum. Çatışma öncesinde sürekli geçip, buffalo barın önünde durup tekrar yanımıza geldiğin için aramızda rolü de döndü zaten. Bilgi veriyor olabileceğini düşünmüştük. Karakterini tanımıyoruz, motorlusun ve sürekli yanımıza gelip ardından buffalo bar'da duruyorsun. Silahlı olabileceğin de ihtimaller arasında, bu sebepten dolayı sana ateş açılıyor. İyi forumlar, bilgi paylaşımı da illegal bir roldür, illegal bir birliğe dahil olmadan illegal rollere dahil olmayalım lütfen.

#13 - 05.11.2021 03:06
Alıntı
Burada AK'li ve Deagle bulunan kişiyi görünce zaten bölgeden uzaklaşmaya çalışıyorum, kişi beni görmesine rağmen uzaklaştığımı gördüğü için ateş açmıyor.

Burada da söylediğin gibi uzaklaşmaya çalıştığın için sana ateş açmıyorum, tekrar tekrar çatışma esnasında veya öncesinde geçmeye devam ediyorsun. Bu sebepten dolayı seni tekrar gördüğüm için ateş açıyorum. Çatışma öncesinde sürekli geçip, buffalo barın önünde durup tekrar yanımıza geldiğin için aramızda rolü de döndü zaten. Bilgi veriyor olabileceğini düşünmüştük. Karakterini tanımıyoruz, motorlusun ve sürekli yanımıza gelip ardından buffalo bar'da duruyorsun. Silahlı olabileceğin de ihtimaller arasında, bu sebepten dolayı sana ateş açılıyor. İyi forumlar, bilgi paylaşımı da illegal bir roldür, illegal bir birliğe dahil olmadan illegal rollere dahil olmayalım lütfen.

Buffo barda hiç durmadım, diğer arkadaş olayların öncesini atmadan önce rastgele sıkıyor sandım bu yüzden Dm attığını düşündüm daha fazla uzamasına gerek yok. Dediğim gibi şikayet arşive atılabilir. Gerekli kanıtlar olay bölgesinde çatışma olduğunu gösterdi. size sıkan kişi uzaktan sıkmış, orada olan herkes şüpheli olabilir, silah çekip sizi düşürebilir. Diğer arkadaş da bu sebepten ateş açmış. Benim ekranıma bu catismalar yansımadığı için yanlış anlaşılma oldu. Şikayet geri çekildi.
« Son Düzenleme: 05.11.2021 03:18 h0ze »

#14 - 05.11.2021 09:44
Şikayet geri çekildiği için arşiv.

@TemenoThyrea @Unexpec0 yine de benzeri bir olayda tekrar görülürseniz ceza alabilirsiniz. İlk vur sonra sorgula kafasından çıkmamız lazım. Emin olmadan ateş etmek sebepsiz ateş etmekle aynı şey olduğundan DM olarak değerlendirilir.