Konu: Geri Çekildi  (Okunma sayısı 483 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.11.2021 00:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_28767 Maske_22487

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.11.2021 - 23:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ganton bölgesinde motorumu sürerken şahıslar durup dururken silah çekip sıkmaya başladılar(acaba yanlışlık mı oldu diye yanına gidince hala sıkmaya devam ettiğini gördüm, amacının baştan beri DM olduğu barizdi.) bölgeden uzaklaşmaya çalıştığımda sıkmayı bırakıp gitmeleri gerekirken hala ateş etmeye devam ettiler, amaçlarının DM olduğu çok açık. Neden böyle bir şey yaptıklarını sorduğumda savaş bölgesi tarzında bir yazı yazıldı. Savaş adı altında sunucu kalitesini yerlere düşüren hareketlerde bulunulmaya başlandı. Yönetim ekibinin bu kişilere artık bir şeyler yapması gerekiyor çünkü kabak tadı vermeye başladı. Böyle kaliteli bir sunucuda nerden geldiği belli olmayan düşük kaliteli rp sunucularından gelip orada yaptıklarını burada uygulamaya çalışıyorlar. 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Iraq roleplay oynamıyoruz. Her yoldan geçene sıkmak ile TDM sunucusu aynı mantık. TDM sunucusunda da oynamıyoruz. Böyle oynayabilecekleri bir çok sunucu bulunuyor.

« Son Düzenleme: 05.11.2021 03:22 h0ze »

#1 - 05.11.2021 00:48
@TemenoThyrea @Unexpec0 savunmanız bekleniyor. Sadece motorlu olduğu için Buffalo üyesi mi sandınız? Başka bir sebebi varsa konu altından açıklayalım.

#2 - 05.11.2021 01:01
Savunma yapacağım.

#3 - 05.11.2021 01:02
Savunma yapacağım.

Yapacağım yazmak yerine iki cümleyle durumu açıklayabilirsiniz. @Unexpec0

#4 - 05.11.2021 01:40
Öncelikle merhabalar, aktif bir rol vardı çatışma dönüyordu ve şahıs defalarca oradan geçiyordu. Şahıs madem bir sivil ise savaş esnasında neden sürekli ordan geçiyor? Ortada Fear-RP var. Şahıs giderken kaçma şansı var fakat tekrardan geri dönüyor.

#5 - 05.11.2021 01:41
Öncelikle merhabalar, aktif bir rol vardı çatışma dönüyordu ve şahıs defalarca oradan geçiyordu. Şahıs madem bir sivil ise savaş esnasında neden sürekli ordan geçiyor? Ortada Fear-RP var. Şahıs giderken kaçma şansı var fakat tekrardan geri dönüyor.

Orada çatışma döndüğüne dair elinizde bir kanıt var mı? Çünkü ben geçerken hiç silah sesi duymuyorum. Yanından geçerken direkt sıkıyorsun. Iraq askerleri ve Amerikan askerleri mi çatışıyor? Emotesiz silahda çekiyorsun. Benim kaçma şansım var ama senin amacının DM olduğu için ateş etmeyi bırakmaya niyetin yok.
« Son Düzenleme: 05.11.2021 01:50 h0ze »

#6 - 05.11.2021 01:42

Orada çatışma döndüğüne dair elinizde bir kanıt var mı? Çünkü ben geçerken hiç silah sesi duymuyorum. Geçerken direkt sıkıyorsun. Iraq askerleri ve Amerikan askerleri mi çatışıyor? Emotesiz silahda çekiyorsun.

Aktif çatışma olduğuna dair kanıt sunabilirim.

#7 - 05.11.2021 01:51

Orada çatışma döndüğüne dair elinizde bir kanıt var mı? Çünkü ben geçerken hiç silah sesi duymuyorum. Geçerken direkt sıkıyorsun. Iraq askerleri ve Amerikan askerleri mi çatışıyor? Emotesiz silahda çekiyorsun.

Aktif çatışma olduğuna dair kanıt sunabilirim.

Kanıt sunabilirim yazacağınıza direkt olarak kanıtı sunsanız, böylelikle konu gereksiz uzamaz. Kimsenin vakti çalınmaz. İyi akşamlar.

#8 - 05.11.2021 01:52

#9 - 05.11.2021 01:55
Benim gözümden silah sesi vs. ya da etrafta kalabalık bulunmuyor. Büyük bir çatışma, aktif çatışma bölgesi görsem dümdüz devam ederdim zaten.

Burada AK'li ve Deagle bulunan kişiyi görünce zaten bölgeden uzaklaşmaya çalışıyorum, kişi beni görmesine rağmen uzaklaştığımı gördüğü için ateş açmıyor.

Sonrasında siz bölgeden giderken bile ateş açıyorsunuz.
« Son Düzenleme: 05.11.2021 02:10 h0ze »