Konu: Saro + Cynhtia FearRP ihlali  (Okunma sayısı 238 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.11.2021 18:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Saro @qLouiseQ  Cynthia @lastlxrd

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Buffalo üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
FearRp ihlali ( iki kişi içinde geçerli )
NonRP (Saro)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişileri esir aldık, yaralı bir şekilde hood içerisinde bulunan bara getirdik. Kişileri vuruyoruz, dövüyoruz kimse ses çıkarmıyor. Soru soruyoruz tersleyerek bir cevap veriyorlar. Kendi hoodumuzun içerisinde bize küfür bile ediyorlar. Ermenice bildiğimi belirttim, sslerde görebilirsiniz.
Saro için;
1) Kişiye telefonunun nerede olduğunu sorduğumda araçta dedi, ss istedim fakat rol bitince atarım dedi. Sonrasında Kurt Bowman sordu ve telefon rolünü yaptı.
2) Ermenice küfür ediyorlar. Dilimizi konuş aferin falan diyor, fear rp yapmıyor. Ters ters cevap veriyor.
Kız için (ismi çok karışık) ;
1) Yaralı halde bir kız bizim hood'da esir haldeyken küfür ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Cyngiha küfür;

Saro;
Küfür

Telefon

Raconsal söz.

Ek açıklamalar(varsa): Esir rolünü severim, bu arkadaşlar terminatör oldukları için rolümü baltaladılar.

#1 - 04.11.2021 22:31
Savunma yapmama gerek yok, hatamın farkındayım. Rolünü "baltaladığımız" için şahsım adına özür diliyorum. Şikayetin benim adıma olan kısmı sonuçlandırılabilir.

#2 - 04.11.2021 23:16
Öncelikle, şikayeti kabul ediyorum. Fakat ilk sorduğunuzda araca bıraktığımın ekran görüntüsünü atıcaktım. Daha sonrasında /do dan üzerinde olan birşeyin başka bir yerde gösterilmesi yasak emotesini verdiği için sonradan üzerimde rolüne devam ettim. Küfür konusuna gelirsekte zor durumda kaldığında bir insan dilinden ufak kelimelerle sinirden küfür eder. Orda ise onu canlandırdım. Ermeni karakterleri biraz agrasif olduğundan öyle bir rol izledim. Fear Rp'de gereğine uyğun bir şekilde yaptım. Soru sorduklarında bir insanın dili sıkıysa bir o yüzden cevap vermez iki korktuğundan dolayı cevap vermez. O konuda da o yolu izleyerek ilerledim. Kısaca savunmam bu kadar, şikayetin benim adıma olan kısmıda sonuçlandırılabilir. Rolünü baltaladıysamda gerçekten çok üzgün olduğumu belirtirim iyi forumlar.

#3 - 05.11.2021 00:41
Canınız sag olsun, kaliteli bir savunma yaptığınız için ikinizede çok teşekkür ediyorum. Lafı çok uzatmayacağım ve burada ikileme girmeyeceğim, şikayetleri kabul etmişsiniz zaten sonuçlanabilir.

#4 - 05.11.2021 01:13
Fear RP sebebiyle cezalandırılacaklar.

@Andrean şikayetleri formata uygun açın, bu sebepten ötürü uyarı puanı verildi.