Konu: Isaac Niblack OOC KÜFÜR VE HAKARET  (Okunma sayısı 243 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.11.2021 19:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Isaac Niblack @derinuptown

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  @Osman43435

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.8 3.11.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısla boks maçı yapıyorduk ilk önce arkadaşım @Osman43435 arkadaşımın kas seviyesi 19 şahsın seviyesi 6 olmasına rağmen şahıs arkadaşımı devirdi ve hasar almadı ardından benlede yapmak istedi bende ondan yüksek olmama rağmen şahıs beni düşürdü ve hasar almadı bende şahısa pm üzerinden neden ve nasıl hasar almadıgını sordum ve açıkcası normal bir user gibi içime bir şüphe düştü bende arkadaşa admin arkadaşlara ileticem dedim yani neden hasar almadığını öğrenmek istedim ve şahısta pm üzerinden kendini savundu sonra konuyu kapatmaya çalışırken bir pm geldi pmde şu yazmaktaydı : "yetkililere ileticem diyor kamil aq bu" yazıyordu ve ardından sanki bana dememiş gibi "wg" yazdı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/20jbofi

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 03.11.2021 19:23
Şahitliğimi onaylıyorum, ayrıca birşeyler daha eklemek istiyorum arkadaş bana pm'den dedi ki ilk vuran maçı kazanır diye birşey söyledi ve bunun bir bug olduğunu bana belirtti ben böyle bir bug olduğuna şahsen inanmıyorum veya böyle bir bug varsa kendisinin bu bugu bana kanıtlamasını istiyorum ve kas gücüm 19'a 10 arkadaşın 6'ya 1 o hiç darbe almadan kolay bir şekilde karşısındakini alt edebiliyor kendisinin incelenmesini istiyorum iyi günler iyi forumlar...

#2 - 03.11.2021 19:44
Öncelik olarak ooc olarak kimseye hakaret etmedim yanımda olan arkadaşıma yazıyordum idleri karıştırdım hemen altına wg yazdım bunun için öncelik olarak özür dilerim bug konusuna gelirsek sa-mp daha yeni oynayan oyuncular değiliz neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz sa-mp fizikleri olarak bilinen oyunun hataları ve anlık bug abuseler olur kas gücün 19 olsa bile grap-kick all combos yaptığın zaman kişi sizde buglu gözükür ve size vurmuyor olarak gözükür bunu her şekilde kanıtlayabilirim kas gücüm 6 olmasına rağmen arkadaşı yatırma sebebim shift sol tık attığınızda zaten grap kick hasar vurmuyor kişi bana orada saldırırken shift sol tık atıyorum tekmesini bitirdiğinde saldırıyorum ve brawl atarken fps'imi 20 ye sabitliyorum oyunumun daha seri olması için kişi hasar almadığımı idda ediyor hasar loglarımdan canımın 33 kaldığı gözle görülebilir.Ve ortada bir bug abuse olmuş olabilir olmadı demiyorum fakat kişilerden onların da bana vurduğına dair bir video veya hasar almadığıma dair bir video görmek istiyorum olay şahit tutmak ise orada benimde arkadaşım vardı belki onda buglu gözükmemiştir....İyi oyunlar iyi forumlar.

#3 - 03.11.2021 19:49
OOC Hakaret içermiyor mu acaba benimle konuştuğun gibi başka birisinlede mi konuşuyordun? başkasıda mı sana bu konu üzerinden yetkiliye söylüyeceğini söylüyordu benle yetkiliye inceletme konusu konuşulurken bir anda böyle bir pmin gelmesi ne kadar rastlantı bir düşünmek lazım yada bana pmden
"kamil"  gibi kelimeleri şikayet açmamam için yazamadığın için arkadaşına mı yazmaya çalıştın ve yanlışlıkla bana mı yazdın gerçekten çok büyük rastlantı galiba :)
« Son Düzenleme: 03.11.2021 19:52 DiabloCrise »

#4 - 03.11.2021 19:52
Öncelik olarak ooc olarak kimseye hakaret etmedim yanımda olan arkadaşıma yazıyordum idleri karıştırdım hemen altına wg yazdım bunun için öncelik olarak özür dilerim bug konusuna gelirsek sa-mp daha yeni oynayan oyuncular değiliz neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz sa-mp fizikleri olarak bilinen oyunun hataları ve anlık bug abuseler olur kas gücün 19 olsa bile grap-kick all combos yaptığın zaman kişi sizde buglu gözükür ve size vurmuyor olarak gözükür bunu her şekilde kanıtlayabilirim kas gücüm 6 olmasına rağmen arkadaşı yatırma sebebim shift sol tık attığınızda zaten grap kick hasar vurmuyor kişi bana orada saldırırken shift sol tık atıyorum tekmesini bitirdiğinde saldırıyorum ve brawl atarken fps'imi 20 ye sabitliyorum oyunumun daha seri olması için kişi hasar almadığımı idda ediyor hasar loglarımdan canımın 33 kaldığı gözle görülebilir.Ve ortada bir bug abuse olmuş olabilir olmadı demiyorum fakat kişilerden onların da bana vurduğına dair bir video veya hasar almadığıma dair bir video görmek istiyorum olay şahit tutmak ise orada benimde arkadaşım vardı belki onda buglu gözükmemiştir....İyi oyunlar iyi forumlar.
Canının 33 kalmasının sebebi şöyle arkadaş oyunda IC olarak Koreli bir dövüş şefi ve taktik yaparak sadece sana arkadan vurarak canını 33'e indirmeyi başardı ben ise kas gücümün 19 olmasına rağmen sana vuruyorum ve işlemiyor ve sen yukarıda bug olmuş olabilir kabul ediyorum yazmışsın yani bu bug iki kere neden oldu ben onu anlamıyorum üçüncüdede yapsak muhtemelen bug yapıcaksın biliyorum bizde samp'a yeni başlamış insanlar değiliz neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz.

#5 - 03.11.2021 19:54
Pekala madem biliyorsun kanka videolu kanıt atar mısın?

#6 - 03.11.2021 20:10
OOC Hakaret içermiyor mu acaba benimle konuştuğun gibi başka birisinlede mi konuşuyordun? başkasıda mı sana bu konu üzerinden yetkiliye söylüyeceğini söylüyordu benle yetkiliye inceletme konusu konuşulurken bir anda böyle bir pmin gelmesi ne kadar rastlantı bir düşünmek lazım yada bana pmden
"kamil"  gibi kelimeleri şikayet açmamam için yazamadığın için arkadaşına mı yazmaya çalıştın ve yanlışlıkla bana mı yazdın gerçekten çok büyük rastlantı galiba :)
Dostum arkadaşımla nasıl konuştuğum beni ilgilendiriyor oda bizim aramızdaki samimiyet sana yanlışlıkla yazdığımı ardından wg yazdığımı belirttim o halde her bize yanlışlıkla yazana şikayet açalım sunucuda insan kalmasın mantıklı mı sence bu dediğin?Sanmıyorum kanka,yani kamil yazmışım üstüne mi alındın? seninle konuşurken sana hiç hakaret küfür etmiş miyim? Etmemişim değil mi "tamam kanka sen öyle yap o zaman" yazmışım idlerinizi karıştırdığım içinde sana yazmışım altınada "wg"(wrong)yazdım bunda yanlış birşey göremiyorum...Eğer üstüne alındıysan tekrardan özür dilerim... :)

#7 - 03.11.2021 20:58
Pekala madem biliyorsun kanka videolu kanıt atar mısın?

Yönetici kararı bekliyelim.

#8 - 04.11.2021 03:20
Ve bu arada belirtmek istediğim bir nokta daha var kişi eğer video kaydı aldıysa video kaydında kişinin fallover(yere yuvarlanma)animasyon bugu yaptığı gözle görülebilir kişi rol ortasında bana pm'den yazmak yerine rolünü devam ettirip rolünü bitirdikten sonra şikayetini belirtebilirdi aktif rolde yaptığı mixe giriyor ve fallover bugu yapıyor sorduğumda ise bana adminlerden öğrendim onlarda yapıyor diyor böyle birşeyin mümkün olduğuna inanmıyorum hasar yememek için fallover atıyorsun ve grap-kick'in en çok hasar vuran yani yerde ki tekmesini dodgeliyorsun oyunu biliyor olabilirsin ama aktif rol içerisinde yapman gerekenlere göz atmalısın sonuçta kurallar uyulsun diye var kanka savunmam bitti eğer adminim video isterse nasıl yapıldığını sadece admine göstermek kaydıyla atarım kişilere değil bir bug varsa ve sen onu öğrenirsen bütün oyunculara yayılır adminin öğrenmesi daha doğru olur o yüzden sana video atmamı sana bir bug abuse göstermemi bekleme....İyi forumlar diliyorum hepinize.

#9 - 04.11.2021 09:05
Kişi Ortak Nezaket sınırlarını aşmış, ceza alacak.