Konu: IC Dolandırıcılık - 02/11/2021  (Okunma sayısı 393 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.11.2021 23:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yevgeni Makarenko / @Bedoff

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.11.2021 / 23:24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
IC Dolandırıcılık - GBI

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Maden bölgesinde Yevgeni Makarenko karakterine ticaret amaçlı yaptığım bir teklifte paramı alarak karşılığını vermedi, PM üzerinden uyarmama rağmen dolandırıcılık rollerinin inaktif olduğunu bilmiyorken paramı aldı ve vermedi. Ayrıca bütün meslek bölgeleri GB'dir, güvenli bölgede herhangi bir illegal rol yapılmaz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Karakterin ceza almasını, ve paramı  geri vermesini talep ediyorum.

#1 - 02.11.2021 23:58
Savunmam şöyledir /soru attığımda IC dolandırıcılık 20.000$ limiti olduğu söylenildi bana ve şahıs yukarıda şikayetinde PM'den uyardığını söyledi şahıs asla PM'den uyarmadı burada yönetimi kandırmaya çalışmaktadır uyardıysa SS atmasını talep ediyorum ve rollerin in-aktif olduğunu helperler bile bilmiyorum o kadar aham şaham para değil 1k para gerekirse veririm ceza gerektirecek bir durum yapmadım.

#2 - 03.11.2021 00:02
Savunmam şöyledir /soru attığımda IC dolandırıcılık 20.000$ limiti olduğu söylenildi bana ve şahıs yukarıda şikayetinde PM'den uyardığını söyledi şahıs asla PM'den uyarmadı burada yönetimi kandırmaya çalışmaktadır uyardıysa SS atmasını talep ediyorum ve rollerin in-aktif olduğunu helperler bile bilmiyorum o kadar aham şaham para değil 1k para gerekirse veririm ceza gerektirecek bir durum yapmadım.

Uyarı yaptım, asıl admin kandırmaya çalışan ortada. Sorun 1k değil, sorun ihlal.

#3 - 03.11.2021 00:04
Attığın PM'i şu an burada görüyorum, dediğim gibi /soru attığımda 20K dolandırmak serbest denildi 1k için şikayet açman saçma olmuş veririm sorun değil yetkili kararını bekliyelim.

#4 - 03.11.2021 00:14
Attığım PM'i şimdi görüyorsun ve SS'de görülen cevap sanırım şans eseri olmalı değil mi?  :) Olay 1k değil, ihlal yapman dostum.

Chat'in en başında ''Şikayet açabilirsin, savunmamı yapacağım.''

Ek olarak da belirtmek isterim, şahıs GB alanda da ihlal yaptığı içinde ceza almasını isterim, veya farklı bir konuda şikayet tekrardan açacağım.

#5 - 04.11.2021 14:14
@Bedoff Karşı tarafa para miktarını aktarın ve aktardığınıza dair kanıt atıp beni etiketleyin.

#6 - 05.11.2021 17:50
@yasingoksunx Hesaplarınızı kontrol edebilirsiniz, para hesabınıza aktarıldı. Şikayet edilen karakter ceza alacak.