Konu: Pakrad HŞ  (Okunma sayısı 487 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.11.2021 22:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pakrad Kasparov @bakhtiyar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: yanımdakiler
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Story RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuna sistemsel bıçak geldi. Fakat Pakrad bu bıçağı hayali olarak alıyor ve dil falan kesiyor. Elinde sistemsel bıçağı olmamasına rağmen.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Jail.

#1 - 02.11.2021 22:55
4 saat boyunca başında dikilip seni tutacaklardı, PM'den salmaları için neredeyse yalvarıyordun. İyilik edip bıraktırdım, meğer ki iyilik yapılmaması gerekiyormuş.

CK olan bir karakter sonuç olarak. Bıçak her yerde bulunan bir şey. Ona bakılırsa IC olarak kimse bir şey kesme rolü yapamaz. Meyve kesemez, ip kesemez bla bla bla. Bu kadar küçük düşünmeyin lütfen.

#2 - 02.11.2021 22:59
Yalvarmak mı? Sana mı? Sen kimsin? İşim olduğunu söyledim, zaten 3 saat tuttunuz. Düzgün konuş burada racon kesmekle olmaz. Savunmanı da düzgün bir şekilde yap. Odaların hiç birinde obje olarak bıçak yok. Sonuç olarak orda da yok. Bende gidip elektrikli testere getireyim? her yerde bulunur. Sistemsel bıçağın olması gerekiyordu. İYi forumlar savunmanı yaptığında yetkili karar verebilir. Ben daha bir şey yazmayacağım.

#3 - 02.11.2021 23:05
sadece işinin olduğunu söylediğin için bıraktılar, evet. iyi roller dost @Andrean

#4 - 02.11.2021 23:06
sadece işinin olduğunu söylediğin için bıraktılar, evet. iyi roller dost @Andrean

İşim var diyorum, tel no vereyim gelince yaz diyorum anlamıyor musun sen? Şakacı insan seni. Yaşı küçük bir kardeşimizsin belli ki. Sizler gibi OOC hayatım samp değil dsotum kusura bakma, arkadaşlarım bulunuyor belki sizin yoktur.
« Son Düzenleme: 02.11.2021 23:09 Andrean »

#5 - 02.11.2021 23:09
" Kanka çıkayım mı ya? " cümlesinden yaşı küçük bir kardeşimizsine. Yaşım 19, vendettaboss#2636 istek atarsan konuşabiliriz  :D

Sen gününün yarısını samp oynamakla geçirirken elimde olan işimle çalışıyorum. Yanlış adama yanlış itham.
« Son Düzenleme: 02.11.2021 23:11 vendettaboss »

#6 - 03.11.2021 11:05
yetkili kararına bırakabiliriz. 19 yaşında bir kişi kutsal değerlere küfür ediyor... Sizler gibi düşük kişilerle ikileme girmeyeceğim.

#7 - 03.11.2021 11:22
Gereksiz bir şikayet değil kanka buna sen karar vermiyorsun, alakan yok bari dahil olma. Bıçak aldıysa sistemsel olmak zorunda. O zaman herkes belinden çıkarsın şehirde millete taka taka dolansın