Konu: Mikhail_Karabekian, Khan_Karabekian Ck İhlali.  (Okunma sayısı 454 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.11.2021 22:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Khan_Karabekian @Khanex - Mikhail_Karabekian @Mikhail23

Olaya dahil olan şahit karakter adı: İşlemi uygulayan yönetici.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.02.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CK Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler 10.02.2021  tarihinde Aslan Bartoghimeos ve ekibi tarafından CK ediliyor. Yönetici tarafından gerekli işlem uygulanıyor ve aylar sonra kişiler tekrar aynı karakterine dönüyor. Rollerini sürdürüyor, savaşlara dahil oluyorlar. Ölüler dirilemez, gerekli işlemin uygulanmasını talep ediyoruz. Bunu kontrol etmek isterseniz Kasparov oluşumunun 545-546 sayfalarının arasında paylaştığı ekran görüntülerini inceleyebilirsiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Her şey ortada, savaş zamanı dirilen ölüler var. Gereken işlemlerin uygulanmasını istiyoruz.

#1 - 02.11.2021 22:53
Yeterli kanıt atarsanız eğer NC atacağız. Savaş zamanında dirilen ölüler değil uzun zamanlı bir karakter(lerden) bahsediyorsun.

Not: Attığınız SS'lerde tarih bulunmamakta.
« Son Düzenleme: 03.11.2021 19:50 Khanex »

#2 - 02.11.2021 23:00
O zamanlarda bende kasparovda bulunuyordum ve bu olayı onaylayabilirim. Hatta sizin IC'de eşinizde bu sebeplerden dolayı CK oldu.

#3 - 02.11.2021 23:04
O zamanlarda bende kasparovda bulunuyordum ve bu olayı onaylayabilirim. Hatta sizin IC'de eşinizde bu sebeplerden dolayı CK oldu.

Kanıtların ile onaylamaya ne dersin? Karakterin eşi en son ayrıldı CK falan olaylarıyla alakası bile yok.

#4 - 03.11.2021 16:42
Oluşum bana ait. Zamanında yönetim kadrosuna danışılmadan böyle bir role girişildi. Biz ise karakterlerin ölüm haklarını karşıdaki kişilere vermedik. Bu yüzden ötürü bu karakterler ile gelmelerini kendim istedim.

#5 - 03.11.2021 17:10
Ek olarak yaşanan rol sadece oluşum içi karakterleri ilgilendiriyordu. Bunun için daha fazla açıklamaya gerek yok

#6 - 03.11.2021 21:31
Oluşum bana ait. Zamanında yönetim kadrosuna danışılmadan böyle bir role girişildi. Biz ise karakterlerin ölüm haklarını karşıdaki kişilere vermedik. Bu yüzden ötürü bu karakterler ile gelmelerini kendim istedim.
Oluşum sahibi gerekli savunmayı yapmış. K&A.