Konu: drift.cs [1/11/2021  (Okunma sayısı 236 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.11.2021 23:42
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Railan  - Maske_27389
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01/11/2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda görüleceği gibi drift.cs kullandığını düşünüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -
« Son Düzenleme: 01.11.2021 23:54 KerimYK »

#1 - 02.11.2021 01:05
Altımda İnfernus var ve kumda sürüyorum aracı. Eğer herhangi bir sunucuya girersen ve benim yaptığımı yapmaya çalışırsan aynısını sen de yapabilirsin. Zaten drift.cs kullanıyor olsam araç o kadar yavaş dönmezdi olduğu yerde, aniden döner yola devam ederdim ama attığın videoda görüyoruz ki aracın burnunu diğer tarafa çevirdiğimde araç durmuyor ancak ulaşabileceği minimum hız değerine ulaşıyor, sonrasında tekrar hızlanıyorum. Ek olarak en başta aracı ne kadar genişten aldığımı da görebilirsin eğer dikkatlice bakarsan, düz yolda 180 atmıyorum yani.  :-\

Tekrar söylüyorum, istediğin sunucuya gir altına İnfernus al ve benim bu hareketi yaptığım bölgeye git, aynısını yapmaya çalış. Hile konusunda içim rahat dostum. Keşke böyle bir şikayet açmadan önce bana ulaşıp nasıl oluyor falan diye sorsaydın, öyle uzlaşsaydık.

Ha bu arada, etiket yanlış.
« Son Düzenleme: 02.11.2021 01:11 Realin »

#2 - 04.11.2021 15:14
Drift.cs bulunmuyor. Toprak gibi arazilerde bütün arabaların handlingi ağırlaşıyor, bu durumda en ufak harekette araba fazla kayabiliyor.