Konu: [01.11.2021] Gerard_McDonnell Conrado_Maynor | NON-RP  (Okunma sayısı 335 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.11.2021 18:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Conrado Maynor @Esc4pe Gerard McDonnell @Lethal

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.11.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motorda /aw komutu kullanıyorlar, non-rp olarak değerlendiriliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 01.11.2021 18:45
aldığın ekran görüntüsüne 1 saat bakıp nereden şikayet açsam diye düşündüğüne yemin edebilirim ama kanıtlayamam, her neyse

/aw komudunun motorla kullanımının non-rp olduğu bir şikayet linki gönderdiğinde veya bir yetkili savunmamı yapmamı isterse yapacağım.

ek olarak yönetimi kandırmaya teşebbüsde bulunan birisinin bir günde oluşturduğu şikayetler(?) bakacak yetkili bunu da göz önünde bulundurursa iyi olur

iyi roller diyecektim ama rol için oynamadığın aklıma geldi, iyi forumlar

#2 - 01.11.2021 18:58
Eğer ihlalsiz rol yapsaydınız bu kadar şikayet birikmezdi, sorunu bende aradığına göre bu şikayetler sizi yıldırmayacak gibi görünüyor. Ayrıca, yönetimi kandırmaya teşebbüs ne alaka onu da anlayamadım. İyi forumlar, forumu tartışma platformuna çevirmeyin lütfen.

#3 - 01.11.2021 19:26
Ayrıca, yönetimi kandırmaya teşebbüs ne alaka onu da anlayamadım.

sen ne olduğunu biliyordun da neyse, şu fotoğrafla açıklamış oldum

ve senden hala motor içinde /aw veya /w komutunun kullanılmamasının açıklandığı bir kural veya şikayet linki istiyorum. attığında savunmamı yapacağım

#4 - 01.11.2021 19:30

daha da ileti atmayacağım, çektiğin ekran görüntülerin iyi bak belki birkaç tane daha şikayet açabilirsin
« Son Düzenleme: 01.11.2021 19:33 Esc4pe »

#5 - 01.11.2021 19:45
Gerekli savunmaları @Esc4pe yapmış zaten, şikayet açmak için açmayın.

#6 - 01.11.2021 20:43
Ayrıca, yönetimi kandırmaya teşebbüs ne alaka onu da anlayamadım.

sen ne olduğunu biliyordun da neyse, şu fotoğrafla açıklamış oldum

ve senden hala motor içinde /aw veya /w komutunun kullanılmamasının açıklandığı bir kural veya şikayet linki istiyorum. attığında savunmamı yapacağım

"Çatışma esnasında" iyi forumlar.

#7 - 01.11.2021 21:04
Alıntı
"Çatışma esnasında" iyi forumlar.

sıktın ama dostum, baksana yaralı karakterin ne hallerde

#8 - 01.11.2021 21:37
Bu konu altında tartışacak mıyız gerçekten? Toxic tavırlarınızı bir kenara bırakın, konuyla alakasız tek videonun arkasına sığınmayın.

« Son Düzenleme: 01.11.2021 21:39 TemenoThyrea »

#9 - 01.11.2021 21:44
Bu konu altında tartışacak mıyız gerçekten? Toxic tavırlarınızı bir kenara bırakın, konuyla alakasız tek videonun arkasına sığınmayın.

platformda insanlara toxic kelimesini kullanabilecek en son kişi sensin dostum, ek olarak son ekran görüntüsü ne alaka onu anlayamadım. karakterimle ilgili bir şey göremedim. şikayeti iyice farklı yerlere çekmişsin, birlik ne alaka?