Konu: Paul Myers, Nathan Bradford, Raphael Massimiliano [01/11/2021]  (Okunma sayısı 430 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 01.11.2021 19:26

Savunma bu kadar, RK'lı olduğunu bilmiyorduk dediğimiz gibi, önceden deme gibi bir durum yok, tam düştüğün sırada demişsin, her şey ortada, iyi forumlar

#11 - 01.11.2021 20:27

Savunma bu kadar, RK'lı olduğunu bilmiyorduk dediğimiz gibi, önceden deme gibi bir durum yok, tam düştüğün sırada demişsin, her şey ortada, iyi forumlar

Video için teşekkürler. Nathan karakterinin /b'den rk yazmama rağmen araçtan inip sıktığı ap açık ortada. Tarafımca başka yanıt gelmeyecektir, yönetici kararı beklenebilir.

#12 - 01.11.2021 20:28
Merhaba, aktif çatışma halindeyiz ve düşman oluşumdan gördüğümüz herkesi vuruyoruz. Biz senin rk olduğunu bilemeyiz. Senin do kanalından veya pm üzerinden belirtmen gerekir. Biz gördük, vurduk. Kafanın üstünde rklı olduğun yazmıyor sonuçta değil mi?
Ayrıca emoteler tam, araçta üç kişiydik üçümüzün de emote'ları gözüküyor.
Üstelik seni düşürdükten 10 saniye sonra falan /b'den rk'lıyım dedin, düşürmeden önce söyleseydin zaten vurmazdık.

Bu arada düşten 10 saniye sonra yazdı demiştin, hatırlatmak istedim.  :)

#13 - 01.11.2021 20:41
Açık aramak için herşeyi yapıyorsunuz ya, ona gülüyorum sadece, sonuçlanabilir.

#14 - 01.11.2021 20:56
Merhaba, aktif çatışma halindeyiz ve düşman oluşumdan gördüğümüz herkesi vuruyoruz. Biz senin rk olduğunu bilemeyiz. Senin do kanalından veya pm üzerinden belirtmen gerekir. Biz gördük, vurduk. Kafanın üstünde rklı olduğun yazmıyor sonuçta değil mi?
Üstelik seni düşürdükten 10 saniye sonra falan /b'den rk'lıyım dedin, düşürmeden önce söyleseydin zaten vurmazdık.

Ne fark eder? Tam düşürdüğümüzde demişsin, pek bir şey fark etmiyor, yine aynı şeyler olacaktı.

#15 - 01.11.2021 23:50

Ne fark eder? Tam düşürdüğümüzde demişsin, pek bir şey fark etmiyor, yine aynı şeyler olacaktı.

Videoyu ve ss'i görerek hayla düştüğünde yazdın diyorsan diyecek bir şey yok. Nathan karakteri araçtan inerken /b'den rklı olduğumu belirtiyorum ve ateş etmeye devam ediyor/ediyorsunuz. Yönetici kararı beklenebilir.

#16 - 02.11.2021 07:57

Videoyu ve ss'i görerek hayla düştüğünde yazdın diyorsan diyecek bir şey yok. Nathan karakteri araçtan inerken /b'den rklı olduğumu belirtiyorum ve ateş etmeye devam ediyor/ediyorsunuz. Yönetici kararı beklenebilir.
Kanka biz robot falanmıyız? Ateş açarken yazdığını görmedim bile, neyse daha fazla ileti atmayacağım, yönetici kararına bırakalım.

#17 - 03.11.2021 20:55
Sizin düşmeniz ve /b'den bildirmeniz arasında kısa bir süre var. Olayın harareti ile arkadaşlar chatlog'u takip edememiş olabilir. Ceza verilmeyecek.