Konu: GBİ - 31.10.2021  (Okunma sayısı 189 defa)

#0 - 31.10.2021 20:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Frank Ellery - @ClosE        Ryan_Stchall @Realin
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Emre35

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GBİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Her şey ss'te belli, soru'dan sordum support'da olumlu cevapladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

GBI SORUSU

İlk onların vurduğunun kanıtı

Ek açıklamalar(varsa): İyi forumlar

« Son Düzenleme: 31.10.2021 23:44 whalter »

#1 - 31.10.2021 20:38
Mermi almak için bulunduğunuz konuma geliyoruz, zaten bu belli oluyor. Geldiğimiz an ile sizi gördüğümüz an bir oluyor. Atacağım SS'lere dikkatlice bakarsanız sıkma sebebimizi anlayacağınızı umuyorum.

Yanınızdaki AZAD karakteri bizi farkettiği an direkt olarak silahına sarılıyor ve 1-2 saniyelik de değil, biz oradan uzaklaşana kadar buna devam ediyor. Güvenli bölge diyorsunuz belki öyledir, bunu şimdi sizden öğreniyorum. Eğer biz orada yanınızda araçtan inip NPC'e gidip silah mermisi alacak olsaydık muhtemelen siz de bize ateş edecektiniz, en kötü Azad karakteri ilk mermiyi atardı buna eminim.

#2 - 31.10.2021 20:53
zaten azad karakteri bize sıkacaktı, taş mı atalım adama? Azad karakteri silahı bize tuttuğunda sende tuttun hemen, sonra sıkmaya başladı iki taraf da.

#3 - 31.10.2021 20:54
Muhtemelle ile şikayet açmayın dostum, biz ihlal yapmadık. İlk ateş sizlersiniz ki sen sadece lafı çevirip dolaştırıp aynı yere getirmişsin. Sonuç olarak GB'da ateş ettin ve bu konu benimde başıma geldi jail yedim.

Yutoalpha'ın yanıtı;

Siz bizimle role de girmediniz, kovalamadınızda.

#4 - 31.10.2021 20:56
aktif olarak iki birlikte savaşta, gördükleri yerde birbirine sıkıyor. Mermi almaya geldik, Azad karakteri silahı bize doğru tuttu, sıktı. Ne yapmamızı bekliyorsun? Biraz saçma şikayet açmışsın.

#5 - 31.10.2021 20:57
zaten azad karakteri bize sıkacaktı, taş mı atalım adama? Azad karakteri silahı bize tuttuğunda sende tuttun hemen, sonra sıkmaya başladı iki taraf da.

Öyle diyorsun yani  :D

#6 - 31.10.2021 21:37
Tamam haklıysanız ceza yemeye razıyım konuyu uzatmamak en iyisi, daha da savunma yapmayacağım iyi forumlar.

#7 - 31.10.2021 23:11
aktif olarak iki birlikte savaşta, gördükleri yerde birbirine sıkıyor. Mermi almaya geldik, Azad karakteri silahı bize doğru tuttu, sıktı. Ne yapmamızı bekliyorsun? Biraz saçma şikayet açmışsın.
Ben orada sadece silaha bakıyordum ve üst üste geldiğiniz için doğrulttum ve bekledim sıkmak için emote bile vermedim sadece bekledim siz gelip silah benim elimde bile değilken sıktınız Güvenli Bölgede.

#8 - 01.11.2021 19:21
Merhaba. Aktif bir kovalamaca veya rol bulunmuyor, rolün başlangıcı güvenli bölge. Bu durumda orada dönen herhangi bir illegal rol ihlale girmektedir. Azad karakterinin silah doğrultması, karşı tarafın ise bu olayın üzerine silahlarını kullanıp karşı tarafa ateş açması tamamen ihlal.

Azad, Frank ve Ryan karakterleri Güvenli bölge ihlalinden ceza alacaklar.