Konu: Tamar Bartoghimeos /Kaspar Naroyan  (Okunma sayısı 246 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.10.2021 17:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kaspar Naroyan @TemenoThyrea Tamar Bartoghimeos @Stoppersingle

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Heren

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde bağlantı koparmak, Fear RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif bir kaçırma rolünün içerisindeyiz rolde üstünüz fakat Kaspar Naroyan karakteri FearRP yapmıyor bunun kanıtlarını aşağıda bırakacağım artı olarak Tamar karakteri aktif bir rolün içerisinde bağlantı koparıyor beklememize rağmen oyuna girmiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: / / /
Ek açıklamalar(varsa): Yok

#1 - 31.10.2021 17:37
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 31.10.2021 17:39
Fear-RP'e uymayan nedir tam olarak? **Silaha bakar, yutkunur** atıp karakter susuyor, acı içinde olan karakter kendince mırıldanıyor. Diğerleri ile konuşurken gülüyor ve silah doğrultulduğu için susuyor. Şikayeti anlayamadım, savunmam bu kadar.

#3 - 31.10.2021 17:51
Söylememen gereken şeyleri söylüyorsun ardından yutkunur emotesi veriyorsun bu bir şeyi değiştirmiyor sonuçta senin yazdığın bizim chatimize düşüyor ve rahatsız oluyoruz diğer bir olay da Ulaşmadığın AK-47 o durumdayken böyle bir cümleyi nasıl kurabilirsin akıl var mantık var. Savunman bu kadarsa yetkili kararı bekleyebiliriz dostum  :sampanya:

#4 - 31.10.2021 18:04
Mazeretim bildirdim zaten şikayet açmanı anlamıyorum zaten saatin 5i az bir süre kalmış ooc mazeretim yüzünden çıktım. Ne bu oyundan soğutma çabası.

#5 - 31.10.2021 18:10
Kimse size çıkmanız için onay vermedi. Kaçırıldınız ve sizi tutabilecek vaktimiz vardı. Bize sormadan bağlantınızı koparttınız ve oyuna tekrar giriş sağlamadınız. Karşılıklı iletiler göndermeyelim. Yöneticiler karar verebilir.

#6 - 01.11.2021 19:58
Kaspar Naroyan Fear RP, Tamar Bartoghimeos rolde /q sebebiyle cezalandırılacak.