Konu: [30/10/2021 - Aktif Rolde /q] Lucas Verpucci, Mikey Bertelli  (Okunma sayısı 257 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.10.2021 20:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lucas Verpucci  ( @mustafa51  ) , Mikey Bertelli ( @azizinho )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ( @Sarffd ) Ryan Wade, ( @Heroldina ) Jealy Wilhelmstone, ( @LordXuneity ) James Laverty

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslar bir işletmeyi soyuyorlardı, sistem ihbarı üzerine bölgeye yönelirken James Laverty adlı şahıs destek sinyalini aktifştirdi ve ihbarın doğruluğunu belirtti, bir süre kovalamaca sürdü, Lucas Verpucci adlı şahıs bir şekilde bağlantısı kopardı veyahut crash verdirdi, Glendale'den çuvalları aldık ve sildik, aracı da çektik. Ardından Commerce'den gelen yaya kovalamacası üzerine yöneldik, arkadaş sanırım oraya girince biz onu bulamayacağız diye düşünüp kanalizasyona atlayıp /sq kullaranak bağlantısını kopardı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Belki gelirler diye beş dakika bekledik fakat beş dakika içinde her ikisi de giriş yapmadılar, aranma kayıtları silindi bunun için 180 dakika OOC Jail sürelerine eklenmesini talep ediyorum, arz ederim. İyi günler, iyi forumlar dilerim herkese.  :vice: :o

#1 - 30.10.2021 20:53
Sabah'dan beri internetim gidiyor ve altyapı problemi yaşıyorum. 2 3 Saat boyunca bir şey olmadı bende düzeldi dedim oyuna girdim fakat gene gitti gidince bi 15 dk felan gelmedi. Kusura bakmayın bide q atmak istesem dedektifin yanında atardım zaten. İnternetim gitti ve rolde bilerek q felan'da yok.

#2 - 30.10.2021 20:58
Sabah'dan beri internetim gidiyor ve altyapı problemi yaşıyorum. 2 3 Saat boyunca bir şey olmadı bende düzeldi dedim oyuna girdim fakat gene gitti gidince bi 15 dk felan gelmedi. Kusura bakmayın bide q atmak istesem dedektifin yanında atardım zaten. İnternetim gitti ve rolde bilerek q felan'da yok.
Pekala, peki neden kanalizasyona atladıktan sonra yüzünü duvara dönüp durunca bağlantın koptu? İnanmıyorum dediğinize bence admin kararı beklenmeli.

#3 - 30.10.2021 21:20

Ek olarak şuan bile pingim çok fazla kanıtıda burada.

https://www.hizliresim.com/5malby6

#4 - 30.10.2021 21:24
Pekala, peki neden kanalizasyona atladıktan sonra yüzünü duvara dönüp durunca bağlantın koptu? İnanmıyorum dediğinize bence admin kararı beklenmeli.
İnternet bu ne zaman gideceği belli değil interneti ben çekmiyorum.

#5 - 01.11.2021 14:18
Benim internet kablolarım çıktı 5 dk geçmeden oyuna giriyorum ve şahısları bulamıyorum.  bu q ya giriyomu bilmiyorum

#6 - 01.11.2021 16:43
Benim internet kablolarım çıktı 5 dk geçmeden oyuna giriyorum ve şahısları bulamıyorum.  bu q ya giriyomu bilmiyorum

Artık herkesin bahanesi aynı olmuş, beş dakika içinde girmiyorsun yaklaşık 7 - 8 dakika bekliyorum ve her dakika başı /id Lucas atıyorum sonuç yok, kurallar çerçevesi içinde bağlantın koptuğunda veya oyundan çıktığında beş dakika içinde girmezsen geçerli sebebin yoksa jail yiyorsun, ufak istisnalar olabilir ama rolde /q atan herkes ya internetim koptu ya da bilgisayarım kapandı diyor, artık ezberlendi. Başka bir şey eklemeyeceğim admin kararını bekleyebiliriz, teşekkürler.

#7 - 01.11.2021 19:06
Kötü şans. Ceza alacaklar.