Konu: Sante Galeazzo - Oyuncu Şikayeti - DM, OOC KİN  (Okunma sayısı 348 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.10.2021 00:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sante_Galeazzo @KingS

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sonny_Mazzini, Mia_Kruse, Luciano_Salveretti @Hexa @EnverPasa

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00:00 & 00:22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: DM ve OOC kin: Sante Galeazzo ile  daha önceden ortak bir rol konseptimiz vardı Galeazzo birliği, arkadaşın OOC nedenlerinden dolayı birliği dağıtması sonucu, sebepsiz yere DM yapıyor. Sonny Mazzi'nin hiçbir IC tanışıklığı yoktur ayrıca karakterlerimizinde Sante Galeazzo'yla  IC bir kavgası yoktur. Günlerdir aynı sorunu yaşıyoruz, saatlerdir rol yaptırmıyor artık şikayet açma kararı aldık. 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  Ayrıca Mazzını birliği bugün onay aldı yani, on gün İl-legal yasağımız olmasına rağmen bu hareketleri sergiliyor.

« Son Düzenleme: 30.10.2021 00:57 wermidonn »

#1 - 30.10.2021 00:36
OOC bir kin yok birliği dağıttığım da yok IC olarak düşman olduğumuz için size sıktım evet bu doğrudur. Kendi ağzınla söylüyorsun aynı birlikteydik diye IC olarakta anlaşamadığımız için "rollerde" IC olarak düşman oluyoruz otomatikman böylece size sıkmam için bir neden var ortada :)

#2 - 30.10.2021 00:37
IC tanışıklığımız yok diyorsun Graziano karakteri ile Sante Galeazzo'nun adamıydın birlik tanıtımını attırtma istiyorsan arkadaşım :) yalanlara hiç gerek yok.

#3 - 30.10.2021 00:39
Ayrıca günlerdir bize sıkıyor diyorsun oyuna en son 23 ekim tarihinde giriş yaptım ki bu bakılabilir bir durum, yönetimi kandırmaktan umarım ceza almazsınız yoksa vay halinize Luciano Salveretti'de IC olarak adamımdı sende öyle Sonny Mazzini karakterini yöneten şahıs yanınızda bulunduğu için ona da ateş açtım buraya yalanlarınızı yığarım yönetimi kandırmaktan ceza alırsınız arkadaşlar, IC olarak tanışmıyoruz demeyin.

#4 - 30.10.2021 00:39
OOC bir kin yok birliği dağıttığım da yok IC olarak düşman olduğumuz için size sıktım evet bu doğrudur. Kendi ağzınla söylüyorsun aynı birlikteydik diye IC olarakta anlaşamadığımız için "rollerde" IC olarak düşman oluyoruz otomatikman böylece size sıkmam için bir neden var ortada :)

Evet söylediğin biz NC atmasak doğru olabilirdi fakat yalan bile söyliyemiyorsun maalesef, Yetkili arkadaşlar bakabilir NC attık IC de herhangi bir role girilmedi, tanışılmadı. Şahısla ilk tanışmamız bize saatlerce attığı DM oldu. Gerisini yetkililere bırakıyorum herkese iyi roller diliyorum :)

#5 - 30.10.2021 00:43
IC düşmanım olduğunuz için sıkıyorum ortada DM lik bir durum göremiyorum sonuş itibari ile IC de beni sattınız ve sizinle IC düşman olduk eğer siz isim değiştirmiş olsaydınız başka karakteri yönetseydiniz evet bu DM olurdu bu konuda haklısınız ben gene de adminlerimizin kararına bırakıyorum oluşum tanıtımlarından "GALEAZZO" birliğine bakarsa yetkili arkadaşlar göreceklerdir ki IC olarak rollerimizde gözükmekte iyi oyunlar dilerim. :)

#6 - 30.10.2021 00:44

Evet söylediğin biz NC atmasak doğru olabilirdi fakat yalan bile söyliyemiyorsun maalesef, Yetkili arkadaşlar bakabilir NC attık IC de herhangi bir role girilmedi, tanışılmadı. Şahısla ilk tanışmamız bize saatlerce attığı DM oldu. Gerisini yetkililere bırakıyorum herkese iyi roller diliyorum :)
Benim yalan söylememe gerek yok halen daha yalan söylemeye sen devam ediyorsun kim NC atmış?? :D şaka gibisiniz

#7 - 30.10.2021 00:45
Graziano Enzo, Luciano Salvaretti hepsi GALEAZZO tanıtımında IC rollerde gözüküyor isim değişikliği de yok ayrıca bu şahısların da yönetimi kandırmaktan ceza almasını istiyorum ekstra olarak şikayet talebi oluşturulacaktır.

#8 - 30.10.2021 00:46
IC düşmanım olduğunuz için sıkıyorum ortada DM lik bir durum göremiyorum sonuş itibari ile IC de beni sattınız ve sizinle IC düşman olduk eğer siz isim değiştirmiş olsaydınız başka karakteri yönetseydiniz evet bu DM olurdu bu konuda haklısınız ben gene de adminlerimizin kararına bırakıyorum oluşum tanıtımlarından "GALEAZZO" birliğine bakarsa yetkili arkadaşlar göreceklerdir ki IC olarak rollerimizde gözükmekte iyi oyunlar dilerim. :)

1. Olarak DM nedir bunu öğrenmeye davet ediyorum seni, sadece sebepsiz sıkmak değil EMOTE vermeden sıkmakta DM'dir. Ben maalesef hiçbir SS de emote görmüyorum. Ayrıca ben Mazzini Crime Family birliğinin birlik Lideriyim ve Tanıtımımız Onaylandı saat 20:00 civarlarında. Sen bize sıkarak İllegal rol yasağını bozuyorsun. Yani totelde DM'e 3 unsur saydım sana. İyi roller

#9 - 30.10.2021 00:47
Diğer şahıslar isim değiştirmediği sürece bu IC düşmanlık devam edecek bu da DM'ye girmiyor arkadaşlar lütfen biraz iyi öğrenelim bazı şeyleri :) :)