Konu: Kaspar Naroyan Q/E  (Okunma sayısı 500 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.10.2021 21:40
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Kaspar Naroyan @TemenoThyrea
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video da mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş aktif çatışma ortasında reload yapmak için q/e atıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

&t=8s

Ek açıklamalar(varsa):Video'nun yedeği var istersen kaldır sana kalmış.

#1 - 29.10.2021 21:44
Araçtan dört kişi inince kaçıyorum, arka taraftan hood çatısına çıkmayı düşünüyorum ve silahı da elimden bırakıyorum. Ardından üç sultan otoparktan iniyor, tekrardan elime alıyorum. Bana üstünlük sağlayacak bir durum yok, reload süresi kadar yerde kalıyorum zaten RAMMING sayesinde. Arkadaşlarına şikayet açmayı dene Mustafacım. ESP ile oynamak sana yakışmıyor, iyi forumlar.

NOT: Kendi attığım videoyu silmem, yedeğini kaldır da depolamanda yer açılsın. Bu OOC kinin sebebini de anlayamadım zaten, nedir vuruldun diye böyle forum mining falan? Ck ck..
« Son Düzenleme: 29.10.2021 21:48 TemenoThyrea »

#2 - 29.10.2021 21:47
Q/E yaparak üstünlük sağlıyorsun, ben ESP falan açmadım o şikayet açtığın kişi ben bile değilim. Yetkili kararı bekleyebiliriz teşekkürler.

#3 - 29.10.2021 21:52
Toplamda beş mermi sıkabilmişim. Sayı olarak benden de çok üstünsünüz ve olay heyecanı ile q-e atmam bir şeyi değiştirmemiş. Eğer e-q ile 7 mermiden fazla değiştirip ayrıcalık sağlasaydım cezamı kabul eder ve jail isterdim. İlk başta 3, heyecan ile e-q atıp 2 mermi atabiliyorum. Toplamda beş yapar, şarjörde ise 7 mermi var. Burada sağlanan bir üstünlük yok. Heyecan ile olabilecek şeyler, sonuçta karşımda 6 kişi var.

#4 - 29.10.2021 21:56
Sonuçta bir kural ihlali yapılıyor, yetkili kararı bekleyelim uzatmaya gerek yok. Ekleme; Sen Q/E'yi ramming yemeden önce atıyorsun karşı taraf araba ile çarpmasa sen üstün bir şekilde adamları vuracaktın.
« Son Düzenleme: 06.11.2021 00:18 Gustavo »

#5 - 04.11.2021 22:34
aktif

#6 - 10.11.2021 23:02
Uyarıldı. Tekrarı halinde ceza alacak.