Konu: K&A  (Okunma sayısı 161 defa)

#0 - 28.10.2021 21:41
Geri çekilmiştir.

K&A
« Son Düzenleme: 29.10.2021 00:59 gunesilhan9 »

#1 - 28.10.2021 21:49
Biz seni, sen bizi tanımıyorsun. Kendince gelip orada trollemeyi deniyorsun, bizim seninle işimiz bile yok; rol akışımızda, seninle ilgili bir rol bile yapmıyoruz. Aldar Medvedev ve John Hajderi'e neden şikayet açtığını bu konu altına alıntılayıp yazarsan eğer memnun olurum.
(dil) şeklinde yaptığımız rolde bile kendi çıkarına iş yapmayı deneyerek ne kadar KAZAN KAZAN KAZAN kafasında olduğunu gösteriyorsun. Asılsız bir şikayet, neden şikayet açtığını eğer iletirsen memnun olurum.

#2 - 28.10.2021 21:55
Şahitliğimi doğruluyorum.

#3 - 28.10.2021 21:56
Neden şikayet açmış olduğumu açıklama kısmında zaten belirttim ama sanırım okuma konusunda güçlük çekiyorsun o yüzden tekrar yazayım. /b kanalından rol bölüyorsun ve sürekli RP'yi ihlal ediyorsun. Ayrıca yazdıklarının başına dil eklemek de non-rp'dir. Ortadaki rolün troll olduğunu ben de sizinle eş zamanlı olarak fark ediyorum ancak kimse sana ooc konuşma kanalı üzerinden konuşma yetkisi vermedi uyarı yapmak için, rolü beğenmiyorsan pm üzerinden uyarını yaparsın ben de ona göre hareket ederim. Ben sadece kadın karakterin gelip bana yapmış olduğu rol pasına rolsel olarak cevap verdim, hala troll yaptığımı düşünüyorsun, yazık diyorum sana sadece dostum.

#4 - 28.10.2021 22:11
Neden şikayet açmış olduğumu açıklama kısmında zaten belirttim ama sanırım okuma konusunda güçlük çekiyorsun o yüzden tekrar yazayım. /b kanalından rol bölüyorsun ve sürekli RP'yi ihlal ediyorsun. Ayrıca yazdıklarının başına dil eklemek de non-rp'dir. Ortadaki rolün troll olduğunu ben de sizinle eş zamanlı olarak fark ediyorum ancak kimse sana ooc konuşma kanalı üzerinden konuşma yetkisi vermedi uyarı yapmak için, rolü beğenmiyorsan pm üzerinden uyarını yaparsın ben de ona göre hareket ederim. Ben sadece kadın karakterin gelip bana yapmış olduğu rol pasına rolsel olarak cevap verdim, hala troll yaptığımı düşünüyorsun, yazık diyorum sana sadece dostum.
"Ayrıca yazdıklarının başına dil eklemek de non-rp'dir"
Aynı ortamların rolcüsü değiliz, kendi kafandan kurallar uydurmayı bırak. On yıldır samp ortamındayım, böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum :D

Beni de aşağılamayı deneme "okumada güçlük çekiyor musun" türünden diye, sensizhicim#2011 discord adresinden bana ulaşırsan eğer oradan tartışma yaratıp doyasıya tartışabiliriz.

#5 - 28.10.2021 23:07
seni tanımam etmem, biz rol yaparken geldin orada saçma sapan /do emotaları vermeye başladın bende seni uyardım sonra zaten role uymamazlık yapmadık normal devam ettik.

#6 - 28.10.2021 23:09
wwe güreşçisi skinli arkadaş, bu sunucuda bayadır oynamıyorum ve bazı sistemler hakkında bilgim yok, seni ittiriyorum bana beni ittiremezsin diyorsun, bu her roleplay sunucusunda powergame kuralını ihlal ediyor ancak burada ediyor mu bilmiyorum. /do kanalını sohbet kısmı gibi kullandığın için bende sana karşılık veriyorum. Her role kazanmak gözüyle bakmayın, mantıklı olun. Beni pataklayabilecek bir karakter rolü yapıyorsan, sana karşı saldırıya geçtiğimde " beni ittiremezsin " demek yerine benimle brawla gir. Zaten parayı başmışsın her yumruğun 15 15 vuruyor ki zaten benimle olan brawlını kazandın. Gelişi güzel savunma yazdım çünkü arkadaşın neden şikayet açtığını kelimelerinden anlayamıyorum.

#7 - 28.10.2021 23:38
-
« Son Düzenleme: 29.10.2021 01:04 gunesilhan9 »

#8 - 29.10.2021 00:58
Aramızda hallettik, geri çekiyorum.

K&A lütfen.