Konu: [28.10.2021] Kaspar Naroyan - Non RP  (Okunma sayısı 275 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.10.2021 19:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kaspar Naroyan @TemenoThyrea

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Daniel Ducatro @Ducatro

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.10.2021 - 18:10 - 18.15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kaspar Naroyan adlı karakter ile yaşanan çatışma sonrasında BSMC'e karşı yapılan çeşitli rahatsız edici davranışlarda adı geçtiği için kendisini sorgulamaktaydım. Kendisine "Neden böylesin?" diye sorduğumda beni tanımamasına rağmen -kaldı ki tanısa bile neden böyle bir söz söylediğini anlamadım- "..o yeleği yalan söyleyerek aldın." diyerek bayılma rolüne geçti. Kendisini ayılttıktan sonra ne yalanı söylediğimi sorduğumda nedense sorgulanan taraf ben olmaya başladım bir anda yine de sakince cevap verdim kendisine.

Birkaç haftadır BSMC'e karşı yaptığı rahatsız edici davranışları belirttim. (Ermeni dilinde R18 olan Corey Connell'e hakaret ettiği, yeleklere ve yeleklilere ve diğer kulüp üyelerine hakaret etmesi ve küçük görmesi, Daniel Ducatro'nun araç tekerlerine ateş etmesi ve hatta bugün North Park Cafe'ye girdiğinde biz orada sakin sakin otururken anlamsız şekilde yanımızdan geçerken "Merhaba orospu çocukları."  diye bir cümle kurup sonrasında Adrian Lombardi'den bunun için dayak yemesi vs.) Bu sırada "Evet dört tekere de bam bam sıktım." diye bir cümle kullandı. -ki bu cümle ile kabul edip beni yalancılıkla itham etmesini de anlamadım- Bu olay yaşandığında GLM adlı birlik kapandığı gece bazı BSMC üyeleri garajdan bira kasaları, dolap gibi şeyleri taşıma rolleri yapmaktaydı ve Frederick Aviet karakterine bu rol için 4000$ (eşyaların parası) ödeme yapıldı. Buna rağmen tekerlere sıktığı için de kendisine "O halde tekerlerin parası ver sen de, jantların annesini sikmişsin." cümlesini kullandım ve tahmin ettiğim için tepkisini bekledim.

Beklediğim gibi "Param yok ya." cümlesini kullandı ve bunun üzerine ben de yalan söylediğini düşünüp bunu bana yalancı diyen birine karşı kullanmak için üstünü aradım ve sistemsel olarak üzerinde 24.000$ bulunduğu ve bunu tabi ki ceplerinde taşıyamayacağı için "Cüzdanı nerede buldu?" şeklinde emote ile sordum ve tahminimce durumu kotarmak için araçta bulunduğunu iddia etti. Eğer kendisi araca binmeden önce böyle bir emote verdiyse benim için bu yeterli bir cevap olur ama eğer vermediyse, bunun kanıtı bulunmuyorsa kendisi rolden kaçmak için NON-RP yapmış bulunmakta.

Kendisini bu konuda PM üzerinden uyaracaktım chatte /do kanalından süreklilikte bulunmamak için ama PM durumunu da kapatmış vaziyetteydi. Chati kirletmemek adına rolü araçtaymış gibi sürdürdüm ve konuyu değiştirmek zorunda kaldım ancak şikayete kanıtını sunabileceğini Chad Bartinaslanov karakterine PM üzerinden belirttim kendisine iletmesi için.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 28.10.2021 19:34
Olmayan&eski karakterimde yaşanmış bir şeyleri role döküyorsun, ben de sana ne duyduğunu soruyorum. "Yalan söyledin demek? Yeleği hak ettin." Şeklinde ironik bir cümle kuruyorum ve ardından bayıltıyorsunuz, 24.000$'ı üzerimde taşıyamayacağım için arabada olduğunu /do üzerinden belirtiyorum. Ardından rolü sürdürebilmeniz için "/do İç cebinde $2.000 bulabilirsin." şeklinde belirtiyorum. Asıl bu NON-RP çünkü o kadar miktarı da ceplerime istiflemiyorum. Bunun rolünü yapabilmeniz için imkan tanıyorum, yapmıyorsunuz. Tek amacınız açık arayıp şikayet oluşturmak, konuyla ilgili ekran görüntüleri iletiyi düzenlediğimde eklenecek.(eklendi)

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 28.10.2021 19:38 TemenoThyrea »

#2 - 28.10.2021 19:48
Merhaba, benim şikayet açma sebebim sizinle rolde yelek tartışması yapmam değil zaten. Siz araca binerken cüzdanı oraya bıraktığınıza dair bir emote verdiniz mi vermediniz mi? Ben bunu sordum, eğer verdiyseniz kanıtını bırakabilirsiniz. Bu benim için yeterli bir cevap olur ve şikayete K&A / Geri çekildi atabilirim.

Ama üzerinizde 24.000$ olduğu için zaten /do kısmından "Cüzdanı nerede buldu?" yazdım. Ceplerinizde taşıyamayacağınızı ben de biliyorum. Ancak 24.000$'ınız üzerinizdeyken emote vermediyseniz öncesinde cüzdanınızı araca ya da başka bir yere bıraktığınıza dair, üzerinizde paranız varmış gibi rol yapmak zorundayım, zorundayız. İmalı, rahat ve itham edici sözlerinizi zaten Fear-RP kapsamında şikayete dahil etmedim. Benim bu şikayette sizden tek beklediğim araca bıraktığınıza dair kanıtınızı atmanız. Teşekkürler.

Tek amacınız açık arayıp şikayet oluşturmak..
Ortak nezakete dikkat etmenizi beklerdim zira amacım bu değil. "İmalı, rahat ve itham edici sözlerinizi zaten Fear-RP kapsamında şikayete dahil etmedim. Benim bu şikayette sizden tek beklediğim araca bıraktığınıza dair kanıtınızı atmanız. Teşekkürler."

Ek: Üzerinizde 130$ civarında bir para olduğunu belirttiniz bu rolde. 2000$'a dair bir şey görmedim ki yine söylediğim gibi, sistemsel olarak 24.000$ üst aramanızda görünüyor. -''Param yok ya'' cümlenize karşılık 24.000$ bulunmasını kastediyorum burada- Bu durumda 2000$ varmış gibi rol yapmış olsanız bile yine NON-RP'ye giriyor eğer cüzdanı bıraktığınızı belirtmemişseniz önceden.
« Son Düzenleme: 28.10.2021 20:03 Jagermeister »

#3 - 01.11.2021 17:52
Sistemsel para üstünüzdeyse üstünüzdedir, yok demek uygun değil. Üst arama sistemiyle kolayca görülebildiği için bu tarz şeyleri oyunda çözmemiz daha mantıklı. Bu şikayet için uyarıyorum, sonrakine dikkatli olalım.