Konu: [28.10.2021] Luther_Wagner GOD&Anti-stun Cleo  (Okunma sayısı 334 defa)

#0 - 28.10.2021 19:24
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luther_Wagner @Andrean
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Chad_Bartinaslanov @recoltofficialx
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.10.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir anda çatışma rolüne girildi(?) Luther karakterini yöneten arkadaş ona hit atmama rağmen hasar yemedi ayrıca stun da etki etmedi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Yasaklanmalı.

#1 - 28.10.2021 20:04
Selamlar
İnternet olarak mobil veriden bağlanıyorum, buna bağlı olarak lagım olabiliyor. Bu konu hakkında hatta vice discord'dan ticket attım, sonrasında /soru'dan bir admine çok veri harcıyor mu diye bir soru yönelttim. Bunu kontrol edebilirler.
Savunmama gelecek olursak lagdan dolayı ben ilk oraya geldiğimde sana ateş ediyorum, sen hasar alıyorsun sonrasında benim ekranımda anime giriyor ve ateş etmiyorsun. Yani senden bana gelen bir hasar yok. Samp ve lagdan kaynaklı bir şey gün içerisinde ping kayıtlarına bakabilirsiniz. Presnel'in ekranında da ben hasar yemiyorum, ateş almıyorum.

Video
Spoiler: GösterGizle

#2 - 29.10.2021 05:40
Videonun editsiz ve full screen şeklini atabilir misin? Mümkünse 10sn önceden de atarsan sevinirim, teşekkürler. Kanıt niteliği taşımadığı için bilgilendirme yapıyorum, ekran kaydı tam olmalı.

#3 - 29.10.2021 12:10
Sağ altta tarih ve zaman belirtiliyor, aynı durumu (isim vermek istemiyorum) birlik R20'si yapmıştı. Kanıtta her şey net, bir admin isterse gerekli kanıtları sunabiliriz. Lakin dediğim gibi her şey net. İyi forumlar :)

#4 - 29.10.2021 15:04
:D

#5 - 29.10.2021 16:10
Hile kullanımı bulunmuyor, savunma yeterli.