Konu: Kaspar_Naroyan | Power Gaming  (Okunma sayısı 329 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.10.2021 18:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kaspar_Naroyan @TemenoThyrea

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Roldeki Buffalo üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28/10/2021 18:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
SÜREKLİ ROLEPLAY
POWERGAMING
Emote İhlalleri

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rollü bir şekilde kişinin çenesini kırıyorum kişi kırılmadığına dair inatlaşıyor, bunun üzerine /b'den Şikayet açabilirsin dememe rağmen role uymuyor. Aynı rol bana da yapıldı kişilere şikayet açtığımda kalıcı hasar değil dendi gördüğünüz üzere kişinin kendisi de bunu bilmekte foruma ileti atmış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=115753.msg573363#msg573363

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezanın verilmesini talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 28.10.2021 19:22 LightOfGod »

#1 - 28.10.2021 19:03
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 28.10.2021 19:12
Savunma yapılacak.

#3 - 29.10.2021 11:25
@TemenoThyrea 24 saat içerisinde savunmanızı yapın.

#4 - 29.10.2021 20:35
Merhabalar, geçici hasar için herhangi bir izne gerek yok. Fakat çene kırma rolünde kalıcı bir hasar olduğu için bunu reddettim, kalıcı hasar iznini vermediğimi söyledim. Çene kırılmasında ağız yapısı genel olarak değişir, özellikle dişler bundan etkilenir. Eğer buna izin verseydim geriye kalan rollerimi "/do Dişleri yamuk, çenesinde orantısızlık var." şeklinde sürdürmek zorunda kalacaktım. Bu yüzden kalıcı hasar izni vermediğimi söyleyip rollerini buna göre devam ettirmelerini istedim. Savunmam bu kadar, iyi forumlar.

#5 - 30.10.2021 11:13
Merhabalar,

Şikayet incelendi, karakterin çenesini kırıyorlar ve /do kanalı üzerinden ''kişinin çenesi kırılmadı, bu şekilde devam edin.'' söylemi bulunuyor. Maalesef ki bu tarz rolleri oyuncu şekillendiremiyor, o anda sürekli roleplay açısından rollerinizi ona göre devam ettirmek zorundasınız. Eğer kişiler ihlal yapıyorsa forum üzerinden oyuncu şikayeti oluşturup kararın açıklanmasını beklemelisiniz, eğer ortada yanlışlık bulunuyorsa rol iptal edilir. Savunma yetersizliği sebebiyle karakter cezalandırılacak, kilit arşiv.