Merhabalar, öncelikle Anthony_Freddy adlı arkadaş discord grubumuzda var olmakla beraber bizi sürekli agresif roleplaye çağırıp ''DM'' atmamız için yalvaran başka mecralardan buraya gelmiş olan bir arkadaşımızdı.
Dün akşam saatlerinde oyunu sınavlar, okul vesaire yüzünden bırakacağını aracı bana vereceğini söyledi karşılığında ise bizden arada sunucuya uğrayıp ''DM'' atmak için silah yapmamızı bizden bunu karşılık olarak istedi. Bizde buna tam olarak ''evet yaparız'' yanıtını vermedik, o işe bakarız gibisinden konuştuk. Fakat o bu ''DM'' konusunda epeyce kararlı ve silahı direkt olarak istediğinden dolayı bana IC bir şekilde aracını 1$'a satmaya diretti ve aracı aldım. Elegy'i aldımdığımda ise silahımın parçalarını yapacakmısın diye söylemlerde bulundu bende ona daha hazır olmadan aracını bana satıyorsun, diretiyorsun, sürekli başımdasın gibi ithamlarda bulundum fakat dinlemedi zaten oyunu bırakacağım ''ikimizide banlatacağım şimdi iyi izle'' söyleminde bulundu bunu saçma bulduk ve discord üzerinden şahıs ile dalga geçtik tabi bunun bu mecra ile alakası yok kendi aramızda yapılan birşey halada discordumuzda.. Kısacası gördüğünüz üzere Anthony_Fredd adlı arkadaş toxic bir kişiliğe sahip ve konunun OOC ticaretle hiçbir alakası yok ayrıca arkadaş 1$'a aracını satıyor ve karşılığında benden birşeyler bekliyor tüm olay bu para vs. transferi gerçekleşmedi. Olaylar bundan ibarettir kendi tarafımdan yapılan bir ihlal söz konusu değil, eğer var isede özür diler tekrarının olmaması üzerine söz veririm.
İyi forumlar.