Konu: Kesean_Hoard [CAR JACKING]  (Okunma sayısı 180 defa)

#0 - 26.10.2021 23:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Kesean_Hoard @Gloxks N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Martin_Bennet @doqu10 N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23:18 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Car Jacking

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Idlewood benzincisinde benzin aldıktan sonra kahve satan Martin_Bennet ile karşılaşıyorum ve kendisinden kahve istersen bir anda Kesean_Hoard emote verip alakam bile yok hiç role girmemişiz direkt yanıma gelip araçtan beni atıyor ve aracı kaçırıyor. Kendisine ceza uygulanmasını talep ediyorum. N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/joage80 N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 26.10.2021 23:39
Ben, kahve satıcısı Martin_Bennet.
Olay arkadaşın anlattığı şekilde yoldan geçerken kahve isteyip istemediğini sordum, istediğini söyleyince kahveyi hazırlamaya gittim. Ama koşarak yanına gelen arkadaş sadece nasıl gidiyoz zenci deyip ardında, emote vererek arkadaşı aracından atıp aracı kaçırdı.
Yaptığı şey yasaksa ceza almasını isterim.

#2 - 26.10.2021 23:42
Merhaba ben araç hırsızı Kesean Hoard, arkadaşın kapısı açıktı emote vererek arkadaşı arabadan atıp arabayı çaldım, rolümü yaptım bunda şikayet açılacak ne var anlamıyorum.  :D

#3 - 26.10.2021 23:46
Merhaba ben araç hırsızı Kesean Hoard, arkadaşın kapısı açıktı emote vererek arkadaşı arabadan atıp arabayı çaldım, rolümü yaptım bunda şikayet açılacak ne var anlamıyorum.  :D

Kapım mı açık? Emote verdiğin ve beni arabadan attığın SS'te mevcut. OOC yalan neden konuşuyorsunuz? Araçtan beni attığınız ve "/me arabayı çalar" emoteniz ortada.

#4 - 26.10.2021 23:51

Kapım mı açık? Emote verdiğin ve beni arabadan attığın SS'te mevcut. OOC yalan neden konuşuyorsunuz? Araçtan beni attığınız ve "/me arabayı çalar" emoteniz ortada.
Çaldıgımı soyledım zaten? Okumadan yazma lutfen

#5 - 26.10.2021 23:52
ooc yalan konusma dosdum.

#6 - 26.10.2021 23:52

Kanka yerde paspas gibi uzanıyon kapın açık gelmis diyon kapım kapalı arabamı çaldın diye.

#7 - 26.10.2021 23:56

Kanka yerde paspas gibi uzanıyon kapın açık gelmis diyon kapım kapalı arabamı çaldın diye.

Kanka ahahaha güldürdün gülmeyen suratımı eywallah. Açıklama yapmıcam buna cidden trol koktu ortam

#8 - 27.10.2021 13:51

Kanka ahahaha güldürdün gülmeyen suratımı eywallah. Açıklama yapmıcam buna cidden trol koktu ortam
Eywallah değil knk Eyvallah  :D

#9 - 27.10.2021 15:19
Yasaklandı.