Konu: PD'ye CK hakkı  (Okunma sayısı 576 defa)

#0 - 26.10.2021 17:53
Bazı kişiler sanki korkusuz ve ölümsüzmüş gibi rol yaparak "Nasıl olsa silah gidecek" mantığı ile basit bir arama veya Felony stop esnasında bile,
yaklaşık 10 poliste kurşun yiyeceğini bile bile intihar edermişcesine ateş açıyor. Bu ve benzeri durumlarda kişinin CK hakkı PD üyesine verilmeli.

Hmmm
1
Haha
2
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
Kippin,
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Lhansent, eternaI,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 26.10.2021 17:57
Bazı kişiler sanki korkusuz ve ölümsüzmüş gibi rol yaparak "Nasıl olsa silah gidecek" mantığı ile basit bir arama veya Felony stop esnasında bile,
yaklaşık 10 poliste kurşun yiyeceğini bile bile intihar edermişcesine ateş açıyor. Bu ve benzeri durumlarda kişinin CK hakkı PD üyesine verilmeli.

Desteklemiyorum, pdler de aynı olayı yapabiliyor araçta silahlı kişiler varken tek başına takip etmek gibi mesela. Onlara da ck hakkı verilmeli.
Mükemmel
1
100
1
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
Moruk,
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
B.Pekea,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 26.10.2021 18:10
Felony durdurmasını hak eden biri zaten her şeyi göze almıştır. Fear RP ihlalinden ceza alabilir belki ama bu tarz bir OOC ihlal sonrası karakter ölümü çok saçma olur, desteklemiyorum. Bence bu tarz bir olay yaşandığı esnada polislerin de tedbirli olması gerekiyor. Karşındaki kişi suç adamı, olası bir durumda seni öldürebilir. Çelik yelek bir şey ifade etmiyor, 10 polise güvenip de felony komutalarını vermeden ateş açmak daha da ölüm tehdidi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 26.10.2021 18:57
Güzel fikir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 26.10.2021 18:59
Desteklemiyorum, oysaki PD başka mahallelerde ateş edip düşüyor, onların CK hakkı gitmiyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 26.10.2021 19:00
Niye CK etmek isteyesiniz anlamadım, kolluk kuvvetlerinin amacı birilerini öldürmek mi yoksa minimum hasarla etkisiz hale getirmek mi? CK hakkı yönetimde kalmalı, onlar duruma göre karar vermeli. Oyuncular el atarsa işler karışır.
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Sm4n,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 26.10.2021 19:00
PD olan karakterler de zaman zaman bir çatışmanın içine tek araba girebiliyor, illegal üyelerde polisleri ck edebilir mantıken böyle şeylere gerek yok, desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 26.10.2021 19:06
Bence bir noktaya kadar desteklenebilir. Fear RP kapsamında elini beline attığın an yüzlerce mermi yiyeceğini bilmene rağmen silah çekiyorsan, CK olmayı hak ediyorsundur.

/do Omzundan vurulmuştur. gang
Haha
2
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Pscy, B.Pekea,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 26.10.2021 19:11
Merhaba, konu hakkında ufak bir fikrimi paylaşmak istiyorum. Hem legal hem de illegal tarafa katkı sağlayacağını düşünüyorum. Dosdoğru bir CK izni bana verilsinden çok iki tarafından bu kuralı ve gerçeği bilerek rol yapması gerçekten hoş olacaktır.
Bir polis memuru karşısındakinin çete üyesi veya mafya üyesi olduğunu bilerek hem çok rahat roller sergileyebiliyor hem de bazen çok can sıkıcı aşağılamaya yönelik roller sergileyebiliyor, ancak bunu aynı illegal taraf yani mafya/çete üyesi de aynı tavrı takınıyor. Amerika gibi bir ülkenin bir şehrinde rol sergiliyoruz ancak polislerin vur emrinin yüksek olduğu ve çeteleşmenin-kişisel silahlanmanın mevcut olmasını atlıyor, hiç gerçekçi yaklaşmıyorlar.

Bu nedenle, Fear RP - CK gibi kurallara alt bir başlık ekleyerek rolün işleyişine bir yol göstereceğini düşünüyorum.
İlk olarak çete üyesi tarafından vurulan bir polisin trajik olayına göz atmanızı istiyorum.

&t=263s

İkinci olarak, polislerin tüm uyarılarına tüm prosedür uygulamasına rağmen korkusuz veya ölmek için çabalayan bir vatandaşın trajik ölümünü incelemenizi istiyorum.

Sonuç olarak, iki tarafında karşı tarafın yaptığı role saygı göstermesi ve biraz daha gerçekçi oyun oynamasını tercih ederim. Hem polis karakterler hem çeteci/mafyacı karakterler (belli başlı kişiler tabi dm tayfa hariç) bir karakter yapılandırıyorlar ve bunun hemen ölmesini istemiyorlar. Bu yüzden bu gerçeği göz önüne koyarak bir rol çevrilmesini tercih ederim. Bahsettiğim alt başlığı da bir şikayetle ya da başvuruyla ihlal yapan karşı tarafın CK talebi yönetim/FM tarafından verilerek olayların gerçekçi olması yönünden ilerlemesini isterim.
Like
5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
gunesilhan9, the forbidden one, JSW, fletcher, Valkyrie,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 26.10.2021 19:19

Desteklemiyorum, pdler de aynı olayı yapabiliyor araçta silahlı kişiler varken tek başına takip etmek gibi mesela. Onlara da ck hakkı verilmeli.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok