Konu: Birden fazla oyuncu  (Okunma sayısı 166 defa)

#0 - 26.10.2021 02:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Jeych Dylan Kelly - @SweetEvil Ryan Kelly - @Gumleims Katya Lipka

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Nightmare @memistheking @XYZBey
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut, farklı farklı zamanlar.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear-rp, GBI sığınma, quit, Ortak nezaket.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birliğimiz Küba kültürünü yansıtıyor ve bu yüzden de fahişe işine girişiyor. Kişiler fahişe karakterleri darp edip gasp ediyorlar ve on bin dolar parayı vermiyorlar, bizimde rolümüz ortada gidiyoruz istiyoruz ve vermiyorlar. Kişilerle 2 gündür tüm gün boyunca rol yapıyoruz, arkadaşlarla yaptığım rollerin video kaydı 25 gb'ı geçmiş durumda, ancak hiçbir şekilde parayı vermiyorlar. Olay başlıyor...

Kişileri daha vurmuyoruz ancak arkadaş hem bizim rolümüzü baltaladığı yetmemiş gibi bana pm'den şikayet ediyor. Üslubu'da hoş değil.
Spoiler: GösterGizle

(Not: Kişiler sürekli Idlewood birliğinin hooduna sığınıyor ki sonraki ss'lerde göreceksiniz. Bizde bu nedenle hood'da vuramıyoruz.)

GBI sığındığı video.

Kişiyi vuruyoruz ve ilk uyarımızı yapıyoruz.

Sonra ki gece gidiyoruz, vurmuyoruz ve tekrar uyarıp parayı istiyoruz.

Kişiler parayı vermeyince karakterlerden birini kaçırıyoruz (Fear-rp) - Kişiden numara istiyoruz vermiyor, silahlıyız bağırıyoruz çağırıyoruz role karşılık vermiyor. Sonra diyor ki ATM'den üç bin dolar vereyim ön ödeme, gidiyoruz ancak onu da vermiyor.

Ayrıca arkadaş yine hood'a sığınıyor.

En fazla ban yerim dediği kısım, hood'a sığınmaya devam ediyor.

Kişiyi dağa bırakıyoruz, tekrardan uyarıyoruz.

Sonuç yine aynı, sevgilisini kaçırıyoruz ancak o roldede ihlalle karşılaşıyoruz. (Fear-rp, quit)

Bağlantı kesiyor

Geri girmiyor bilerek kestiği çok belli role uymuyordu zaten.

Ne olursa olsun parayı alamıyoruz, kişileri kaçırsak bile mix ile kaçıyorlar ki onunda şikayeti açılacak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Yukarıda bulunmakta.

Ek açıklamalar(varsa): Şikayeti inceleyen yetkili dikkatlice ss'lere bakarsa ve tam bakarsa mutlu olurum. İyi forumlar.

« Son Düzenleme: 26.10.2021 10:43 whalter »

#1 - 26.10.2021 02:56
Sadece kendi bulunduğum ve bana karşı açılmış şikayet kısımlarına yanıt vereceğim. Diğer kişilerin yaptığı ihlaller beni ilgilendirmiyor çünkü. Polise sığınma isimli videosuna bakarsanız kişiler ile aramızda bir mesafe var ve ben kişilerin beni takip ettiğini bile bilmiyordum. İsimlerimiz bile gözükmüyor ve siz olduğunuzu anlayamam. Zaten sonradan fark ettiyseniz departmanın oradan Idlewood'a giden yolda yanımızdan geçtiğinizde birden duruyorum. Çünkü takip ettiğinizi görünce şaşırıyorum doğal olarak. Ayrıca hooda sığınma olayına gelirsek, hoodlara sığınmıyoruz. Aksine onlardan yardım istemeye çalışıyoruz bu olay için. Ayrıca ilk SS için konuşmam gerekirse herhangi bir üslup bozulması yok. Kendi düşüncemi hakaret ve küfür içermeden belirtmişim.

Ek olarak: En fazla ban yerim dediğim kısmı ek olarak diye ayırma gereksinimi duydum. Çünkü o öylesine söylenmiş bir şey değil. Sizin şikayet tehditinize karşı söyledim. Ayrıca söylediğiniz cezaların hepsinden ceza aldığımı düşünürsek en kötü ihtimalle ban yerim demişim. SS'inizi temizleyerek beni troll bir oyuncu olarak göstermişsiniz. SS'in tam hali ektedir:
https://www.hizliresim.com/8e83yc8

Ek bilgilendirme olarak şunu da söyleyeyim, SS'lerde benim çevremdeki kişilere de şikayet açmışsınız ancak onların ihlalleriyle benim bir alakam yok.
« Son Düzenleme: 26.10.2021 02:57 Jeych »

#2 - 26.10.2021 03:05
Seni troll bir oyuncu olarak göstermeye çalışmadım o sırada arkadaşımla konuşuyordum ve özel bir konu olduğu için chati temizlediğim kısmı koymadım Chati temizlerken kendin ayarlıyamazsın, ccmy komutu ile tüm chat silinir kısaca şans. Sonuçta en kötü ihtimalle ban yerim, bırakırım kafasında olduğunu değiştirmiyor bu. Ayrıca bu şikayette sadece kendinin olduğu kısımlara savunma yapman gerekiyordu evet, hepiniz aynı olaydasınız o yüzden aynı şikayetten açtım. Yarın arkadaşım kanıtları yollasın diğer konuları başka bir şikayetten açacağım.

Yönetici kararını bekleyelim.
« Son Düzenleme: 26.10.2021 03:09 whalter »

#3 - 26.10.2021 03:13
Konuşmayı takip ederseniz yazdığınız şikayet sebeplerinin sonucunda en kötü ihtimalle ne olabileceğini belirtmişim ama yine de kararı yetkililere bırakabiliriz. Daha fazla yazı yazmazsak yetkililer daha çabuk bakabilir diye düşünüyorum.
NOT: Ek olarak belirteyim ki, daha önce yapmış olduğum herhangi bir kural ihlali bulunmuyor. Yani, nasıl olsa banlanırım diyip kural ihlali yapmıyorum. Sadece kişinin yazdığı şikayet sebeplerinin maksimum sonucunu yazdım. Şikayetim değerlendirilirken uygun görülüyorsa temiz olan sicil kaydımın da göz önüne alınmasını arz etmekteyim.
« Son Düzenleme: 26.10.2021 03:27 Jeych »

#4 - 26.10.2021 11:13
Şikayet incelendi, ihlaller ortada. Karakterler ceza alacak.