Uzun ve tek ileti şekliden yapacağım savunmamı;
@bakhtiyar ve
@recoltofficialx onaylıyacaktır.
Kişileri birlik liderlerimin özel toplantılarını bozarak evlerine giriyor, polisleri birlik liderlerimin olduğu eve topluyorlar.Kişileri birlik liderlerimin takip et demesiyle Ocean Bar'ın oradan Jefferson'a kadar takipliyorum. Jefferson'un orada kaza yapıyoruz.Alttaki Spoiler'da gözüküyor.
Daha sonra kişiye agresif yapmıyorum, gitmesini istiyorum. Kişi bana agresif rol yapmadığım halde agresiflik yapıyor.
Sonrasında karakterim yaptığı görevde başarısız olunca üst rütbelileri tarafından aşığılanıyor ve zoruna gidiyor. Karakterim onları yine North Park's'ın orada yine görüyor fakat saldırma girişiminde bulunmuyor. Çünkü sivil ve birliğimin üst rütbelileri orada bulunuyor. ( Chatlog'da göreceğiniz gibi Chad karakteri orada.)
Chad karakteri ile North's Park'ın orada ufak bir konuşma ile takibe devam etmemi söylüyor. Bende tekrar kişileri Departman önünde görüyorum.
Birkaç kez Departman'ın oralarda dolaştıktan sonra birliğimdeki Saro karakterini görüyorum, kadının karakterin yanında. Ona kadın ve adam ile temasa geçmesini söylüyorum ve uzak bir noktaya çekiliyorum.
Tekrar iki defa Departman etrafında dolaştıktan sonra yer değiştirerek Saro'ya mesaj çekiyorum. Sürekli nerede olduklarının infosunu veriyor. Burnout'a gelip birde kendim bakıyorum. Karakterim anı kovalıyor.
BurnOut'tan çıktıktan sonra takipliyorum, evlerine gitmelerini bekliyorum. Fakat kişiler ilerlerken benzin alıyor. Benzin alırken kişileri hareketsiz yakalayıp ateş ediyorum.

[/url
[url=https://www.hizliresim.com/n73x0oi]

]
Savunmam bu şekilde, önemli konu olmadıktan sonra ileti kirliliği yapmadan tek kişi cevaplarsa sevinirim.