Konu: maske_32866 DM  (Okunma sayısı 259 defa)

#0 - 24.10.2021 02:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:maske_32866 N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Kelvin_Chester N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:2:39:35 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Benzincide benzin alıyordum ve adı gözükmediği için maske_32866 şahıs birden geldi indi ve silahını çekip yaraladı beni. Kendisinin kullanıcı adı söylenirse memnun olurum. N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 24.10.2021 02:57
Maske olarak savunmamı sabah uzun uzun sslerle yapacağım. Video olduğunu söylüyordunuz. Lütfen video'da istiyorum.

#2 - 24.10.2021 02:57

#3 - 24.10.2021 03:00
Maske olarak savunmamı sabah uzun uzun sslerle yapacağım. Video olduğunu söylüyordunuz. Lütfen video'da istiyorum.
https://www.hizliresim.com/e210g9n

Elbette video kaydı mevcut 14 dakika, sabah upload ederim.

#4 - 24.10.2021 16:34
Uzun ve tek ileti şekliden yapacağım savunmamı;
@bakhtiyar  ve @recoltofficialx  onaylıyacaktır.
Kişileri birlik liderlerimin özel toplantılarını bozarak evlerine giriyor, polisleri birlik liderlerimin olduğu eve topluyorlar.Kişileri birlik liderlerimin takip et demesiyle Ocean Bar'ın oradan Jefferson'a kadar takipliyorum.  Jefferson'un orada kaza yapıyoruz.Alttaki Spoiler'da gözüküyor.
Spoiler: GösterGizle

Daha sonra kişiye agresif yapmıyorum, gitmesini istiyorum. Kişi bana agresif rol yapmadığım halde agresiflik yapıyor.

Sonrasında karakterim yaptığı görevde başarısız olunca üst rütbelileri tarafından aşığılanıyor ve zoruna gidiyor. Karakterim onları yine North Park's'ın orada yine görüyor fakat saldırma girişiminde bulunmuyor. Çünkü sivil ve birliğimin üst rütbelileri orada bulunuyor. ( Chatlog'da göreceğiniz gibi Chad karakteri orada.)

Chad karakteri ile North's Park'ın orada ufak bir konuşma ile takibe devam etmemi söylüyor. Bende tekrar kişileri Departman önünde görüyorum.

Birkaç kez Departman'ın oralarda dolaştıktan sonra birliğimdeki Saro karakterini görüyorum, kadının karakterin yanında. Ona kadın ve adam ile temasa geçmesini söylüyorum ve uzak bir noktaya çekiliyorum.

Tekrar iki defa Departman etrafında dolaştıktan sonra yer değiştirerek Saro'ya mesaj çekiyorum. Sürekli nerede olduklarının infosunu veriyor. Burnout'a gelip birde kendim bakıyorum. Karakterim anı kovalıyor.

BurnOut'tan çıktıktan sonra takipliyorum, evlerine gitmelerini bekliyorum. Fakat kişiler ilerlerken benzin alıyor. Benzin alırken kişileri hareketsiz yakalayıp ateş ediyorum.
[/url
[url=https://www.hizliresim.com/n73x0oi]]

Savunmam bu şekilde, önemli konu olmadıktan sonra ileti kirliliği yapmadan tek kişi cevaplarsa sevinirim.
« Son Düzenleme: 24.10.2021 16:45 Sm4n »

#5 - 24.10.2021 16:43

#6 - 24.10.2021 17:51
buda benden  :D https://www.hizliresim.com/g7r4mbr
Bunun için ayrı şikayet açabilirsin, yeri burası değil.

Arkadaşın yaptığı savunma yeterli. Zaten şikayet geri çekilecekti. İyi akşamlar.

#7 - 24.10.2021 23:22
Etiketlendiğim için yazıyorum, eğer gerekirse tarafımca emir verildiğine dair kanıtları, yönetim tarafından istenirse gönderebilirim.

#8 - 25.10.2021 11:28
K&A