Konu: [24.10.2021 00:00] Ortak Nezaket | Misty_Fontana | @Dhuzumir  (Okunma sayısı 161 defa)

#0 - 24.10.2021 00:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Misty_Fontana   @Dhuzumir

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Brogan_Fitzgerald, Kevin_Jason, Raul_Seymaur, Valdemar_Griswold, Presnel Toussaint

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00:00 24.10.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Ortak Nezaket

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
MC rolunde hiyerarşiyi bilmeyerek yanlış rol sergiledi bizde sürekli roleplay olarak ooc dökmeyerek role devam ettik rol sonu arkadaşı uyardım ve bana karşı sert bir tavırla geri karşılık verdi

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezanın almasını istiyorum rollerimizi baltaladı

#1 - 24.10.2021 00:53
Rol esnasında ortamda r15 r14 gibi üst rütbeliler vardı. Karakterimin yaptığı davranışları ic olarak uyardılar rolsel hallettik. Aradan bir süre geçtikten sonra bana pm atıp düzgün rol yap diyor. Ben de SS'de de görüldüğü gibi cevap verdim. Çünkü orada r14 15 var. OOC olarak uyarılacak olsam onların beni uyarması gerekir. R7 gibi düşük rütbeli birisi değil. Uyarabilecek seviyede değilsin dememdeki anlam rol bilgisi vs. olarak ya da ooc olarak seviyede değilsin anlamında değil, ic olarak düşük rütbenden dolayı bu seviyede değilsin dedim. r15 varken r7 gelip ooc uyarması bana saçma geldi ki biz zaten içeride meseleyi ic bir şekilde halletmişiz.

#2 - 24.10.2021 01:28
İc olarak uyarılmada rütbe vardır ancak ooc olarak rütbe sistemi var olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. ic olarak hiçbir uyarı yapmadım rolüme devam ettim rol sonu ooc olarak pm den tatlı dilde uyardım fakat tersledin. ayrıca seni ic veya ooc uyardıklarından fikrim yoktu o yüzden yazdım

ayrıca savunmana : ooc olarak seviyede değilsin anlamında değil, ic olarak düşük rütbenden dolayı bu seviyede değilsin dedim.
 (yazmışsın) ben seni ic olarak uyarabilecek seviyede tabiki değilim fakat pm den seviyem değilsin demen ooc

#3 - 24.10.2021 12:18
Merhabalar,

Şikayet incelendi, pek fazla abartılacak bir söz konusu olmadığı görülüyor buna ek olarak savunma yeterli.