Konu: Radosav_Valeryevich RK  (Okunma sayısı 214 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.10.2021 18:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Radosav_Valeryevich @TuskIsGod
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ruben_Espiga @Snappy Larry_Garcia @THORKU

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/10/2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
22-) BRAWL VE ÇATIŞMA KURALLARI
2.1) BRAWL
Anlaşmalı Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.
2.2) ÇATIŞMA
Bir bölgede çatışma yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun çatışmaya katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Radosav_Valeryevich karakteri RK süresi bitmeden çatışmaya dahil oluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İlk eklediğim video şahıslar tarafından paylaşılan bir video, video'nun 59. saniyesinden sonrasını izlerseniz Radosav maskeli bir şekilde arkadaşla çatışıyor, düşüyor. Sileceklerini düşündüğümüz için videonun o kısmını ytye yükledik fakat kalite bozukluğu var o yüzden iki videoyu koydum.
Üçüncü eklediğim videoda ise Radosav Larry Garcia karakteri ile çatışıyor, RK ihlali yapıyor. 23:06 Radosav'ın düşme saati, 23:36 tekrardan çatıştığı saat.
Üçüncü video'da ytye yüklendiğinde biraz kalitesizleşmiş, kaliteli halini bulduğum zaman ekleyeceğim.
Ceza almalarını talep ediyorum.

#1 - 22.10.2021 19:00

Üçüncü yani Radosavın rk yaptığı videonun kaliteli hali. Özel modeli netçe görülebiliyor.
« Son Düzenleme: 22.10.2021 19:05 Lakoip »

#2 - 22.10.2021 19:06
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 22.10.2021 19:27
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 23.10.2021 00:34
Açık bir savunmaya gerek yok, ssler doğrudur suçu kabul ediyorum. Sonuçlandırılabilir.

#5 - 23.10.2021 10:45
Açık bir savunmaya gerek yok, ssler doğrudur suçu kabul ediyorum. Sonuçlandırılabilir.

Teşekkürler, karakter cezalandırılacak.