Konu: Yan şehirler hakkında.  (Okunma sayısı 835 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#0 - 21.10.2021 01:09
Selamlar.

Bildiğiniz gibi sunucuda aktif olarak rol döndürülen tek bir şehir var, aktif olarak genellikle tüm roller o şehirde dönüyor. Fakat bilmesek bile, birçok oyuncu yan şehirlere yani Las Venturas ve San Fierro'a uğruyor, rol yapıyorlar. Özellikle sunucuda aktif olarak yarışçı rolü yapan arkadaşlarımız sıkça uğruyor.

Sorun olan kısım ise tam olarak yan şehirleri ilgilendiriyor. Rol yaptığımız, ana şehir olarak geçen şehirde, birçok bölgede araç tamir noktası, yemek yeme bölgeleri ve marketler varken, yan şehirlerde bunların hiçbirisi yok. Şehir aralarındaki yollar, şehirleri birbirine bağlayan ana yollarda var fakat yeterli değil. Bir kişi San Fierro'da rol yapıyorken, can doldurmaya veya aracını tamir ettirmeye en yakın tamir noktasına veya şehre yakın bölgelere sürmemeli, mecbur kalıp gitmek zorunda kaldığımız durumlar oluyor.

"Alet çantası ne işe yarıyor?" diye soranlar olacaktır; her seferinde rol yapacağınız bölgeye otuz tane tamir kiti alarak gitmek ne kadar gerçekçi? Bahsettiğim bölgelere yapılan ufak dokunuşlar oyuncuların rol konforunu yüksek derecede arttıracaktır bence. Tartışmaya açık ve öneriye açık bir konu, herkes bir şeyler ekleyebilir. Desteklemeyen arkadaşlar, mantıklı sebeplerini altta açıklayıcı yorumlarıyla bize aktarırsa güzel olur. Destekler için şimdiden sağ olun. İyi ve seviyeli forumlar diliyorum.
100
32
Like
32
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Solitario, Crowless, gunesilhan9, NOVA, Ahesta, edipc4n, karizmatik devrimci, chikobyte, edvin,
millionenimperium, oguzhan2534, Gustavo, reina, Jiggysaw, Alper, PiyadeKomando, leriwonastheboss,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Crowless, gunesilhan9, NOVA, Ahesta, edipc4n, karizmatik devrimci, chikobyte, edvin,
millionenimperium, oguzhan2534, Gustavo, reina, Jiggysaw, Alper, PiyadeKomando, leriwonastheboss,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 21.10.2021 01:12
Bu konu gerçekten dikkatte alınması gereken bir konu, şehire sürülmek yerine yan şehirlerede tamir noktaları eklenebilir. Marketler vesayre, yararlı konu.  :o :o

Alet çantası konusuna katılıyorum.
« Son Düzenleme: 21.10.2021 01:15 JPWLONGSS »
Mükemmel
1
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
KSZ,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 21.10.2021 01:14
Tam destek. Rol alanlarını geliştirmek adına mükemmel birşey olur gerçekten.
Mükemmel
1
Tepki yok
KSZ,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 21.10.2021 01:16
Şehir dışındaki bazı kasabalarda bile tamirci, benzinlik noktaları varken diğer şehirlerde olmaması büyük eksiklik. Destekliyorum.
Mükemmel
1
Tepki yok
KSZ,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 21.10.2021 01:23
Yarışçı rolü yapan arkadaşlar tamirhane, market ve benzin istasyonunun nerelere koyulacağını daha iyi bilir. Mesela Stance bunu en iyi bilenlerden birisi.

LV ve SF'da şehir girişi, merkezi ve çıkış noktalarına benzin istasyonu, market ve tamirhane eklense çok güzel olur. Sadece yarışçılar değil, motorcuların sürüş rolleri için ya da düzenlenecek olan etkinlikler için yeni bir güzergah ve bu tarz sıkıntıların ortadan kalkmasına büyük oranda katkı sağlar.

Destekliyorum.
100
5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
KSZ, Stance, tyalpha, going under, marcus61,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 21.10.2021 01:28
Destekliyorum.
Mükemmel
1
Tepki yok
KSZ,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 21.10.2021 01:29
Doğru tespit, özellikle bizim rol yaptığımız konseptte sıklıkla ihtiyaç oluyor. Bunu firma ile karşılıyoruz, eklenmeli.
Mükemmel
1
Tepki yok
KSZ,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 21.10.2021 01:29
Destekliyorum, hem yeni iş yerleri eklenmiş olur hem de yeni evler eklenmiş olur. Ayrıca konunun açıklamasında ki gibi tamirciler,yemek doldurma gibi yerler eklenebilir. Diğer bölgelere yeni kolluk kuvvetleri getirilebilir, böylece insanların devlet rollerine girmeyi istemeleri artacaktır. Eskiden VCPD'ye minimum 90, maksimum 160 kişi başvuru yaparken şuan bildiğim kadarıyla maksimum 93 kişi başvuruyor ve haliyle de bu 93 kişinin arasından 30 kişi göreve başlayabiliyor. Bunun yanı sıra bu ar-ge onaylandığında da yeni birlik konseptleri ve yeni şehir hikayesi eklenebilir. Sadece Diaz ve Vercetti şuanki duruma bakılırsa oyuncuları kesmiyor rol bakımından. Ulaşım gibi durumlar içinde taksi mesleği zaten var ancak otobüscülük yapan Ermeni kökenli oyuncularımızda var  ::). Umarım bu ar-ge dikkate alınır, onaylanır. Sonuna kadar destekliyorum. :sampanya:
Mükemmel
1
Tepki yok
KSZ,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 21.10.2021 01:34
4 ay kesintisiz yarışçı rolü ve ana şehir bu rollere uygun değil. Bunun için Big Ear ve ya oyunun en fazla kullanılan drift bölgelerine gidiyoruz ve en yakın tamirci Vultures hoodu oluyor ben oraya gidip gelene kadar zaten rol sonlanıyor. Benzin konusunda sıkıntı yok ve ayrıca en son yanlışıkla 57$ para varken gişeden LV geçmiştim ve 2 saat yardım dilenmiştim arkadaşlardan gişeden geçecek param yok, ATM yoktu. Yemek yeme ihtiyacı pek duyulur mu bilmiyorum ama benzinlik, tamir ve ATM gibi normal şeyler şart.
Mükemmel
1
Tepki yok
KSZ,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

JSW

*
v2 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda OyundaydıRoleplayer
#9 - 21.10.2021 01:44
Bu konu gerçekten dikkatte alınması gereken bir konu, şehire sürülmek yerine yan şehirlerede tamir noktaları eklenebilir. Marketler vesayre, yararlı konu.  :o :o

Alet çantası konusuna katılıyorum.
Mükemmel
1
Tepki yok
KSZ,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok