Konu: Joshua_Young Non-RP/MG/R20 aşağılayıcı rol.  (Okunma sayısı 217 defa)

#10 - 18.10.2021 23:00
hala kışkırtmaya devam ediyorlar buda kanıtıdır açtıkları şikayet gereksiz ''boş''

Spoiler: GösterGizle

O kadar tehdit ve hakaretin ardından "kara prenses" dememizi mi garipsiyorsun?
aynı kodesinde bulunduğun timur karakterine yaptığın saçma rollerden sonra bunun yaşanmasınımı garipsedin yoksa knk

#11 - 18.10.2021 23:01

Hadi abicim benim. Yetkililer ceza kayıtlarına bakarsa karakteri daha önceden Manifesto'nun trolling sebebi ile yasakladığı görünüyor.

#12 - 18.10.2021 23:03
hala kışkırtmaya devam ediyorlar buda kanıtıdır açtıkları şikayet gereksiz ''boş''

aynı kodesinde bulunduğun timur karakterine yaptığın saçma rollerden sonra bunun yaşanmasınımı garipsedin yoksa knk

Timur karakteri rahatsızlık duyuyorsa şikayet açabilir, bu şikayette ismi geçmeyenleri yansıtmazsan seviniriz.

#13 - 18.10.2021 23:04

Hadi abicim benim. Yetkililer ceza kayıtlarına bakarsa karakteri daha önceden Manifesto'nun trolling sebebi ile yasakladığı görünüyor.
O banlanmanın sebebi arkadaşımdı İdlewoodda zencilere vuruyordu bende sırf arkadaşıyım diye banlanmıştım ufak bir ticket ile hatayı düzelttirdim ne alaka kanki  O:-) bunla o

#14 - 18.10.2021 23:04

Timur karakteri rahatsızlık duyuyorsa şikayet açabilir, bu şikayette ismi geçmeyenleri yansıtmazsan seviniriz.

IC arkadaşım olduğu için ICden problemleri çözmeye çalıştım niye o şikayet açsın ki rol yapıyoruz işte arkadaşımızı savunuyoruz ? :D

#15 - 19.10.2021 16:06
Kişi Aşşağılayıcı Rol + Trolling sebebi ile ceza alacak.