|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rain Allen @baranb Olaya dahil olan şahit karakter adı: SouthSide Florencia Thirteen oluşum üyeleri. Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.10.2021 - 19:57 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Trolling
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, saat 19:55 civarlarında aktif hoodumuz olan El Corona'da kendi halimizde rol çevirirken Rain Allen adlı karakter dört beş çete üyesinin bulunduğu konuma gelerek ekran görüntülerindeki rolleri sergiledi normal bir şekilde İspanyolca konuşurken arabayla yanımıza gelip "Ne konuşuyorsunuz yalanda?" şeklinde bağırması, devamında Leon Alvarez adlı oyuncunun "/me araca bakınır onları takmaz." şeklindeki emotesine "Ananı tak" şeklinde yanıt vermesi, sonrasında yanına "Sorun ne dostum?" şeklinde yanaşmam ile "Ayı", "Ayı kalktık kaç", "Gel oğlum kış uykusuna yat" şeklinde roller sergilemesi gerçekten hoş bir durum değil, normalde pek şikayet taraflısı değilim, açmayacaktım da fakat diğer insanlara da bu tarz bir rol sergilememesi adına şikayet açma kararına vardım, umarım tekrarı olmaz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
Ek açıklamalar(varsa): İlla ceza alacak diye bir durum söz konusu değil adminlerin kararı, şikayet açmamın sebebi bir şeylerden ders çıkarmayı öğrenmeli ve diğer insanların rol zevkini de bu kadar kolay baltalamamalı, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 18.10.2021 20:41 Ferplex »