Konu: Silah Kuralları - 17/10/2021 (SFCN)  (Okunma sayısı 351 defa)

#0 - 17.10.2021 20:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: ( Leon_Gutierrez - @Gl4dio ) ( Falcon_Santana - @KerimYK ) ( Enrique_Palacio - @Lakoip )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17/10/2021, 20:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
15-) SİLAH KURALLARI

a) Silah ile yapılacak rollerde silahın nereden geldiğine dair emote belirtilmek zorunda (çıkartma, eline alma) uzun mesafe chatte gözükecek emoteler ile kabul edilir. Süreli ve karakter üstü emoteler kabul edilmez. Silah çıkartma, ateş etme gibi emote zorunlulukları aşağıda belirtildiği gibidir, karşı tarafın görmesi için çıkartma işlemi uzakta yapıldıysa bile ateş etmeyi kişinin görebileceği yakınlıkta belirtmeniz gerekir. Silah çıkartma emote'u verildiyse ve bu gözüktüyse, ateş etme emote'u vermenize gerek yoktur, isteğe bağlıdır.

b) Saldıran taraf için ilk saldırı anında emote ile belirtmesi zorunludur. Silah çıkartma emotesi saldıran taraf için ufak silahlar bile olsa şarttır.
Savunan taraf için cepte taşınamayacak silahları emote ile belirtmeden kullanamazlar. Bunlar haricinde kalan tabanca, uzi, kısa bıçak, jop, tazer, biber gazı gibi silahları emote belirtmeden doğrudan sistemsel olarak kullanabilir.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://imgyukle.com/f/2021/10/17/krQTZy.png - https://imgyukle.com/f/2021/10/17/krQHch.png

Ek açıklamalar(varsa): Detaylandırma yapmıyacağım gerekli her şey ekran görüntülerinde görünüyor, Leon Gutierrez ben emote verdim beni neden ekledin diye sorgulama yaparsa eğer şunu söylemeden edemiyeceğim, politikada belirtilene göre silahı nereden çıkarttığını akabinde ateş etmeden önce emote vermek zorunda olduğumuz açık şekilde görünüyor.

#1 - 17.10.2021 21:25
Herkesin kullandığı bir emote aslında bir sorun göremiyorum yanlış bir şey yaptıysam kusura bakma.

#2 - 17.10.2021 21:27
ek olarak ise arkadaşlarım emotelerini verip ateş etti seni chatine düşmemiş olabilir,.

#3 - 17.10.2021 21:30
Leon atmış zaten, en detaylı emoteyi vermişim şikayet açmak için açmayalım lütfen.

#4 - 17.10.2021 22:23
Alıntı
15-) SİLAH KURALLARI

a) Silah ile yapılacak rollerde silahın nereden geldiğine dair emote belirtilmek zorunda (çıkartma, eline alma) uzun mesafe chatte gözükecek emoteler ile kabul edilir. Süreli ve karakter üstü emoteler kabul edilmez. Silah çıkartma, ateş etme gibi emote zorunlulukları aşağıda belirtildiği gibidir, karşı tarafın görmesi için çıkartma işlemi uzakta yapıldıysa bile ateş etmeyi kişinin görebileceği yakınlıkta belirtmeniz gerekir. Silah çıkartma emote'u verildiyse ve bu gözüktüyse, ateş etme emote'u vermenize gerek yoktur, isteğe bağlıdır.

b) Saldıran taraf için ilk saldırı anında emote ile belirtmesi zorunludur. Silah çıkartma emotesi saldıran taraf için ufak silahlar bile olsa şarttır.
Savunan taraf için cepte taşınamayacak silahları emote ile belirtmeden kullanamazlar. Bunlar haricinde kalan tabanca, uzi, kısa bıçak, jop, tazer, biber gazı gibi silahları emote belirtmeden doğrudan sistemsel olarak kullanabilir.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.
« Son Düzenleme: 18.10.2021 18:26 muhammedeminyoldas »

#5 - 18.10.2021 18:44
Siyah ile işaretli yere araçları bırakıyoruz ve Enrique Palacio yani ben detaylı emoteyi veriyorum ve sıkıyoruz. Savaştığımız alanın girişinde veriyor senin bayıldığın yer kırmızı alan, sana emotenin gelip gelmediğini bilemeyiz. Ve seni görüp direk sıkıyoruz, yanına gelip emote vermemizi bekleme.

İleti gelmeyecek. Yönetici kararı.
« Son Düzenleme: 18.10.2021 18:48 Lakoip »

#6 - 19.10.2021 00:03
Chatbox temizlendiği için net olarak karşı tarafa düşüp düşmeme konusu netleştirilemedi.

Bunun dışında emote konusunda detaya özen gösterilmesi konusunda ateş eden tarafı uyarıyorum.