Konu: [17.10.2021 - Freddie_Harrell] YKI- Non RP - Meta Şüphesi  (Okunma sayısı 237 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.10.2021 15:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Freddie_Harrell @Blindme  , LeMaun_Harrell @Lozuylewood

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Duke_Maevefield @volooloo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.10.2021 10:30-11:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali - Non-RP - Yetersiz Rol Bilgisi - Meta Şüphesi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Palomino kasabasındaki çekicimi aldım şehirdeki firma noktasına gidecektim. Freddie Harrell isimli arkadaşı boş arazide, arızalanmış arabasına doğru koşarken gördüm. Role girmek için yanına gittim (Kanıt 1). Arkadaş ev soymuş, çuvalları bozuk araca yüklüyormuş. Ben tamire başlayacakken Duke Maevefield isimli memur arkadaş olay yerine geldi. Freddie Harrell su almaya gidiyorum diyerek koşarak uzaklaşmaya başladı. Memur arkadaş bağırarak arkasından koşunca tekrar rol yaptığımız yere geldi. Ancak rol esnasında memur arkadaş oyundan düşünce Freddie Harrell isimli arkadaş yine koşarak kaçmaya kalktı. Kendisini pm yoluyla ihlal yapmaması için uyardım ve geri döndü (Kanıt 2). Bir süre oyundan düşen arkadaşın gelmesini bekledik ve aramızdaki role devam ettik, o sırada etrafımızda kimse yoktu (Kanıt 3). Sonra aramızda bir yumruklaşma başladı ve bu sırada LeMaun Harrell isimli oyuncu bir anda ortaya çıktı ve bana saldırmaya başladı (Kanıt 4) . Eğer kendisi oyundan düşmüş ve aracın üstünde yeniden oyuna girmişse bilemem ancak Freddie Harrell ile yarım saat önce başladığımız rol boyunca bu arkadaş hiç görünmedi. Bu yüzden 17.10.2021 tarihli 10.45-11.15 saatleri arasındaki giriş logları incelenirse, kişilerin discord veya pm üzerinden meta yapıp yapmadığı, LeMaun Harrell isimli oyuncunun başka bir yerden gelip gelmediği anlaşılabilir. Freddie Harrell isimli oyuncu düştükten sonra buga girip Blueberry'e ışınlandığını söyleyince düzeltilmesi için rapor atmasını söyledim. Arkadaşın bugtan kurtulup yaptığımız role yaralı olarak devam etmesini beklerken kendisinden hiçbir dönüş alamadım ve olaydan on dakika sonra şehirde hiçbir şey olmamış gibi araba sürdüğünü gördüm. Kendisini ihlal yaptığı için tekrar uyardım ancak araba sürmeye devam etti. (Kanıt 5).

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıt 1:
Spoiler: GösterGizle

Kanıt 2:

Kanıt 3:

Kanıt 4:

Kanıt 5:

Ek açıklamalar(varsa): Freddie Harrell defalarca rol akışını bozan hareketlerde bulunuyor. Bir hafta önce de LeMaun Harrell ile beraber NON-RP cezası almışlar. İhlale hala devam edildiği için gerekli cezanın uygulanmasını talep ediyorum. Teşekkürler.

#1 - 17.10.2021 15:13
mrb iyi günler iyi kandiller beni yaralıya düşürünce buga giriyorum https://www.hizliresim.com/gg6k9th yaralı kural ihlali yapmıyorum

#2 - 17.10.2021 15:22
Elektriğim gitti ve beş on dakika içerisinde olaya geri geldim fakat kimse yoktu, olay @Sashigrey 'in anlattığı gibi gelişti.

#3 - 20.10.2021 11:32
@Blindme  @Lozuylewood Detaylı savunma yapın lütfen. Rolde mixing olmadığına dair kanıt sunmalısınız.

#4 - 21.10.2021 11:51
Kişiler savunmalarını yapmadığı için ceza verilecek.