Konu: Alvaro Salazar, Pierluigi Guidetti. Mix - 17.10.2021  (Okunma sayısı 155 defa)

#0 - 17.10.2021 14:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alvaro_Salazar @serhat22581 - Pierluigi_Guidetti @barneywise07

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.55-14.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mix, Non RP.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Holding adı altında iş ilanı atmışlardı. Fakir ve zor geçinen bir karakteri canlandırıyorum, amacı çeteye girmek değil kendine para kazanacağı bir iş bulmak. Bunun rolünü yapmak adına reklamdaki numarayı aradım. İş yerine gelmemi istediler. Daha işin ne olduğunu bile söylemediler. Pek önemsemeden gittim. Bana görev falan vereceklerini söylediler, esnek mesai saatinden falan da bahsedince "Holding" çatısı olmadığını fark ediyorum. Sitem ederek kalkıyorum. Sonrasında telefonda bir cümlelik konuşma "Gelmen lazım." ile iletişim kurup beni içeride tutuyorlar. Bunu iletişim kurmadan yaptıkları ortada. İletişim kurduklarını varsaysak bile böylesi bir mantık olabilir mi? Adam işe girmedi ve sitem etti, hadi gate kapatıp onu dövelim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kapı açık, chatte her hangi bir iletişim yok.: GösterGizle

Kapı kapalı, chatte her hangi bir iletişim yok.: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İçerideki can sıkıcı kovalamacanın ardından bisiklet ile bunny yapmadan kapının açık olduğu bir anda çıktım. Gerekli görülürse o anlardan da görüntü atabilirim.

#1 - 17.10.2021 14:29
Öncelikle merhaba ben Pierluigi Guidetti oyunda gördüğünüz gibi telefonum elimde ve şahıs kapıdan çıkmadan önce Alvaro'yu arıyorum ve hemen gelmesini söylüyorum Alvaro'da zaten Holding'de olduğu için denk geliyorlar böyle saçma şekilde anlamsız şikayet açılmasını anlamıyorum. Gerekli chattlog da elimde zaten

#2 - 17.10.2021 14:30
Öncelikle merhaba ben Pierluigi Guidetti oyunda gördüğünüz gibi telefonum elimde ve şahıs kapıdan çıkmadan önce Alvaro'yu arıyorum ve hemen gelmesini söylüyorum Alvaro'da zaten Holding'de olduğu için denk geliyorlar böyle saçma şekilde anlamsız şikayet açılmasını anlamıyorum. Gerekli chattlog da elimde zaten
Alvaro neden kapıyı kapatıyor? Sanırım sorunumuz burada.

#3 - 17.10.2021 14:31
Merhabalar, öncelikle Pierluigi adında kişi beni arıyor ve Holding'e gelmen gerektiğini söylüyor ve karakterim ise bu sözü duyunca haliyle telaşlanıp holdinge geliyor. Holdinge geldiğimde ise Yaheem Sharaf adlı karakter ise beni görür görmez bisikletine biniyor, bende haliyle kaçmaması için kapıyı kapatıyorum kişi ile konuşmaya çalışıyorum ama kişi Holding'in etrafında bisiklet ile tur atmaya başlıyor, bende kişinin troll yaptığını anlayınca kişi ile rol yapmayı bırakıp kapıyı açıp çıkmasını bekliyorum. Artı olarak karakterim hiç bir türlü kişiye zarar vermeyecekti. Kişinin telaşla beni gördüğü gibi kaçması haliyle karakterimi şüpheye düşürdü.
https://cdn.discordapp.com/attachments/891269599524438026/899257213573558292/unknown.png

#4 - 17.10.2021 14:36
Merhabalar, öncelikle Pierluigi adında kişi beni arıyor ve Holding'e gelmen gerektiğini söylüyor ve karakterim ise bu sözü duyunca haliyle telaşlanıp holdinge geliyor. Holdinge geldiğimde ise Yaheem Sharaf adlı karakter ise beni görür görmez bisikletine biniyor, bende haliyle kaçmaması için kapıyı kapatıyorum kişi ile konuşmaya çalışıyorum ama kişi Holding'in etrafında bisiklet ile tur atmaya başlıyor, bende kişinin troll yaptığını anlayınca kişi ile rol yapmayı bırakıp kapıyı açıp çıkmasını bekliyorum. Artı olarak karakterim hiç bir türlü kişiye zarar vermeyecekti. Kişinin telaşla beni gördüğü gibi kaçması haliyle karakterimi şüpheye düşürdü.
https://cdn.discordapp.com/attachments/891269599524438026/899257213573558292/unknown.png
Görüntüdeki rollere sen şahit olmadın. Rolün bir tek "Gelmen lazım." kısmıyla mutabıksın. Geldiğin anda bisikletine yürüyerek binen (burada da anlık bir atraksiyon falan yok, gayet normal bir şekilde yürüyorum. İstersen video upload edeyim dostum.) 19 yaşındaki bir siyahi holding sahibinde nasıl bir sezgi yarattı da içeriye kapatıyorsun? Sanırsam somut bir cevabınız yok. Varsa ona göre savunma yapın, lütfen. Yaptığınız hatanın farkındaysanız anlayış ile karşılayıp yapıcı davranabilirim. Ama bu şekilde pek de sağlam temelleri olmayan düşünceler ile savunma inşa etmek daha da kötü bir izlenim bırakıyor.

#5 - 17.10.2021 14:56
Burası bir holding ve mantıken kapının kapalı olması gerekli değil mi? Sen beni görüyorsun ve Luigi bana gelmen lazım diyor. Bunu karakterim nasıl algılıyor olabilir ve Pierluigi ile senin karakterin içeriden çıkıyor. Olayların ters olduğu telefon konuşmasından şüphelenerek kapıyı kapatıyorum oda bahanesi oluyor ardından ve seninle konuşmaya gidiyorum sen ise hiç bir türlü bakmadan bisikletine biniyorsun. Mantıken suçlu değilsen birşey yapmamışsan gelip konuşman gerekebilir. Eğer fazla kişi diyorsanız burası bir holding ve burada bizim sayı üstünlüğümüz fazla olması normal. Daha sonra sen ise bisikletinle holding etrafında dönüyorsun bende seni aracımla takip ediyorum ve orda iki kere duruyorum. Sana birşeyler yazıyorum. Ardından uğraşmayıp kapıyı açıyorum. Konu bu kadar yönetici kararını bekleyebiliriz. İyi forumlar iyi günler.

#6 - 17.10.2021 15:04

normalde açık, ben gelirken açık, tam çıkacakken açık. Ama mixi koyunca koşuyorsun ve kapanıyor, öyle mi? Pierluigi karakteri sana hiç bir sorundan bahsetmiyor. Sadece sana diyor ki "Gelmen lazım." başka bir şey söylemiyor. Geldiğinde yaptığın ilk şey sanki bir problem varmış gibi kapıyı kapatmak. Bariz mix yapıyorsunuz. Yürüyerek gidiyorum, neyden şüphe duyuyorsun ki? Neyi biliyorsun? Daha fazla ileti göndermeyeceğim, açık açık gözüküyor zaten.

#7 - 17.10.2021 15:08
@barneywise07 'in dürüstlüğüne güvenerek mix yapmadıklarına inanmak istiyorum. Şikayetçi olduğum bir durum yok. Arşivlenebilir.