Konu: [16.10.2021 - Xirau Guiterez] Non RP  (Okunma sayısı 174 defa)

#0 - 16.10.2021 23:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Xirau Guiterez - @Ey3s

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.10.2021 - 21.53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler Idlewoodda tutuklandı, bu kısımı detaylı aktarmayacağım, direkt ihlalin gerçekleştiği vakite geçeceğim. Kişi kodeslere getirildi, üzeri arandı. Üzerinde uyuşturucu paketi vardı, bundan sonra üzerinde olmadığını söyledi, ss istediğimde "soru kanalından yetkiliyle iletişime geçeceğim." dedi, bekledim. Beklerken bir anda kayboldu, nereye gittiğini sorduğumda bir adminin(tektip) idlewooda çektiğini söyledi, admine ulaşım sağladım. Sonra admin benide Idlewooda çekti, yanlış anladığını düşünüp ona ulaştım bu sırada Idlewoodda olan Xirau Guiterez farklı bir yere doğru koşuyordu, tektip beni kodeslere çekti, Xirau Guiterezide çekecekken oyunda olmadığını gördük. 5 dakika bekledikten sonra oyuna döndü, tektip Xirau Guiterez'i de çekti, Xirau Guiterez'in üzerini tekrar arayıp pakete el koyacağım sırada uyuşturucu paketinin üzerinde olmadığını fark ettim. PM üzerinden paketin nerede olduğunu sorduğumda "yok mu envanterde" dedi, ben "admin sizi Idlewooda ışınladığında yok ettiniz, değil mi?" dedim, "hayır, paket olduğunu sen söyledin bende var rolü yapıyom işte" dedi, bende yalan konuşmaya gerek olmadığını belirtip elimde ss olduğunu söyledim. Discord üzerinden iletmemi istedi ve ssleri ilettim, bana discord üzerinden dönüş olarak ise gülücük emojisi ve "Allah allah" yazdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

departman kodeslerinde üst araması yapılıyor, uyuşturucu paketi üzerinde: GösterGizle

bir anda kodeslerden gidiyor, pmden sorduğumda tektip idlewooda çekti diyor: GösterGizle

burada tektip benide ıdlewooda çekiyor: GösterGizle

Xirau Guiterez, Idlewoodda farklı bir noktaya doğru koşuyor, benden uzaklaşıyor: GösterGizle

oyundan çıkıyor, bir süre sonra tekrar giriyor ancak kısa bir süre sonra tekrar oyundan çıkıyor
: GösterGizle

bir süre bekliyoruz, oyuna geliyor. Tektip yanıma çekiyor, üzerini arıyorum ve üzerindeki uyuşturucu paketi yok: GösterGizle

paket üstünde olmadığı için nerede olduğunu soruyorum, bilmezden geliyor ve ss istiyor, ssi iletiyorum: GösterGizle

discorddan ilgili ekran görüntülerini iletiyorum ve bana geri dönüşü: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 16.10.2021 23:33
Merhaba, kokain bulundurma suçundan dolayı yönettiğim karakter tutuklandı. Tektip adlı yetkili beni yanlışlıkla olduğunu düşünüyorum ki beni Idlewood'a ışınladı. Orada hatalı bir TP durumunda rol yapmamızın bir mantığı yoktu. Uyuşturucu pakedinin rolünü zaten yaptığımız için envanterimden sildim, daha sonrasında crash yedim ve bir süre sonra Tektip adlı yetkili oluşum liderlerimden birisiyle iletişime geçip crash sorunumu çözdü. Ardından tekrar kodeslere geldim ve rolü sürdürdüm. Envanterimi uzun süredir kontrol etmiyordum ve karakterim tutuklanmıyordu, uyuşturucu paketleri önceki oluşumumdan dolayı üzerimde kaldığından dolayı siz belirtince fark ettim, rolünü yapınca da envanterimden sildim. El koymanızı beklemeliydim, bunun için üzgünüm. Lakin bunu belirtmeme ve bulduğunuza dair rol yapabileceğinizi söylememe rağmen şikayet açmakta ve sizi kandırdığımı iddia etmekte ısrarlıydınız. Zaten uyuşturucudan dolayı hapse giriyorum, size OOC yalan söylememin bana sağlayacağı bir avantaj yok. Şikayetin OOC iletişim eksikliğinden dolayı oluşturulduğunu düşünüyorum. İyi geceler.
« Son Düzenleme: 17.10.2021 00:01 Ey3s »

#2 - 17.10.2021 01:23
Merhaba, kokain bulundurma suçundan dolayı yönettiğim karakter tutuklandı. Tektip adlı yetkili beni yanlışlıkla olduğunu düşünüyorum ki beni Idlewood'a ışınladı. Orada hatalı bir TP durumunda rol yapmamızın bir mantığı yoktu. Uyuşturucu pakedinin rolünü zaten yaptığımız için envanterimden sildim, daha sonrasında crash yedim ve bir süre sonra Tektip adlı yetkili oluşum liderlerimden birisiyle iletişime geçip crash sorunumu çözdü. Ardından tekrar kodeslere geldim ve rolü sürdürdüm. Envanterimi uzun süredir kontrol etmiyordum ve karakterim tutuklanmıyordu, uyuşturucu paketleri önceki oluşumumdan dolayı üzerimde kaldığından dolayı siz belirtince fark ettim, rolünü yapınca da envanterimden sildim. El koymanızı beklemeliydim, bunun için üzgünüm. Lakin bunu belirtmeme ve bulduğunuza dair rol yapabileceğinizi söylememe rağmen şikayet açmakta ve sizi kandırdığımı iddia etmekte ısrarlıydınız. Zaten uyuşturucudan dolayı hapse giriyorum, size OOC yalan söylememin bana sağlayacağı bir avantaj yok. Şikayetin OOC iletişim eksikliğinden dolayı oluşturulduğunu düşünüyorum. İyi geceler.

Merhaba, iyi geceler. Savunmanızı okudum, "el koyduğunuz için envanterden sildim." demişsiniz. El koyma rolünü ben yapmadım, /do aracılığıyla size karakterin üzerinde nerede olduğunu sordum, siz üzerinde yok dediniz. Bende ss istedim, sizde "/soru aracılığıyla yetkililere ulaşacağım." dediniz ve öyle kaldı. Buna ek olarak, diyelim ki envanterinizden sildiniz; neden ben sorunca hiçbir şey yokmuş gibi davranıp "yok mu envanterde", ":D", "Allah allah" gibi dönüşler yaptınız kavrayamadım.

#3 - 17.10.2021 01:57

Merhaba, iyi geceler. Savunmanızı okudum, "el koyduğunuz için envanterden sildim." demişsiniz. El koyma rolünü ben yapmadım, /do aracılığıyla size karakterin üzerinde nerede olduğunu sordum, siz üzerinde yok dediniz. Bende ss istedim, sizde "/soru aracılığıyla yetkililere ulaşacağım." dediniz ve öyle kaldı. Buna ek olarak, diyelim ki envanterinizden sildiniz; neden ben sorunca hiçbir şey yokmuş gibi davranıp "yok mu envanterde", ":D", "Allah allah" gibi dönüşler yaptınız kavrayamadım.

Üzerimde yok demedim, attığın ekran görüntüsünde zaten gözüküyor. "/do Arka cebinde." emotu vermişim.
https://cdn.discordapp.com/attachments/866310167988404237/899027709726978129/GTA_SA_MP_16.10.2021_22_21_55.png

#4 - 17.10.2021 02:13

Üzerimde yok demedim, attığın ekran görüntüsünde zaten gözüküyor. "/do Arka cebinde." emotu vermişim.
https://cdn.discordapp.com/attachments/866310167988404237/899027709726978129/GTA_SA_MP_16.10.2021_22_21_55.png

Belirttiğiniz rol, siz uyuşturucu paketini sildikten sonra gerçekleştirildi. Dalgınlığıma geldiği için o an uyuşturucu paketinin olup olmadığına bakmadım, daha önceden bakıp var olduğunu gördüğüm için, tartma rolü yaptıktan sonra sistemsel olarak el koyacaktım ancak sistemsel olarak el koymadan önce fark ettimki paket üzerinizde değil. Zaten pmlerdende gözüküyor, size paketin sistemsel olarak nerede olduğunu soruyorum.
« Son Düzenleme: 17.10.2021 02:16 Rousseau »

#5 - 17.10.2021 11:04
Merhabalar,

Şikayet incelendi, savunmada ''uyuşturucu paketinin rolünü zaten yaptığımız için sildim'' demişsiniz fakat sistemsel olarak üzerinizde, PD karakteri üstünüzü aradıktan sonra el koyması gerekirken karakteriniz fazla ceza almamak için üstündeki uyuşturucu yok ediyor, bu da maalesef ki rolün gidişatını bozuyor ve ihlal oluşturuyor. Savunmanın yetersiz gelmesinden ötürü Xirau Guiterez karakteri Non RP ihlali kapsamında cezalandırılacak.