Konu: Raskol Kalaskov Teleport hilesi  (Okunma sayısı 287 defa)

#0 - 16.10.2021 23:11
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Raskol_Kalaskov @Raskol
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @akaLucretius @monst3r @raequitas
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.10.2021, 20:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Raskol karakteri bizi gördüğünde telefonla konuşurken CK olmamak için teleport attı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 16.10.2021 23:55
Olay : Kişilerin mekanını üst köprüden izliyorum arabadan inip (Ara çaçık şekilde) Kişilerden biri arabamı çaldığı için koşarak oradan uzaklaşıyorum.(Aklı olan insanck yiyeceğini bile bile orada beklemez) Ben  Araç parçalamaa kadar baya uzun kaçıyorum hatta koşarken ss im var. Koştuğum yerde telefonum çalıyor ve normal şekilde konuşuyorum etrafımda kimse yok boş arazide telefon konuşması dönüyor ve kapatıyorum normal bir biçimde.

#2 - 16.10.2021 23:59
Buyrun koşarak kaçarken kanıtım.

https://www.hizliresim.com/trpa25f

#3 - 17.10.2021 00:01
Ek : Kişileri gördüğüm halde telefonla konuşmama normal devam etmezdim ve illaki koşup kaçardım video normal gözükmekte.

#4 - 17.10.2021 00:18
Savunman bu kadarsa sonuçlanabilir attığın SS ile videonun alakası yok görüldüğü gibi bizi görünce tp atıyorsun.

#5 - 17.10.2021 00:21
Attığım ss le videonun saatleri yakın ben oradan oraya bir daha gidemem ve aklı olan adam mekanın arkasına geçip boş bir alanda dümdüz durarak telefonla konuşmaz.

#6 - 17.10.2021 01:07
Aklı olan adam falan ne alaka sen sürekli bize sıkıyordun yakalanınca tp attın.

#7 - 17.10.2021 01:14
Sıkma girşimim sadece 2 kez olmuştur.

Sana köprüden sıkarken (Bu olay) Ondada arabamı çaldığınız için koşarak Baya uzağa kaçtım. Ben sıktıktan sonra sıktığım mekanın arkasında açık alanda rahatca telefonla konuşucam (videoya bakılırsa dümdüz duruyor karakterim sistemsel olarak bakılmasınıda istiyorum lag veya bug olma ihtimaline karşın) ve siz araba ile yanımdan geçerken siz yokmuşsunuz gibi konuşmaya devam edicem. Dediğim gibi sıktıktan sonrak koşarak araç parçalamanın oraya kadar kaçtım (Şehir dışına çıkmak için sadece, tam araç parçalamaya girmedim) orada biraz afk kaldım. Geldiğimde " Gizli Numara arıyor" şeklinde yanında numara ile biri aramış gözüktü. Bende geri aradım zaten videoda gördüğünüz gibi sohbet kısmında "beni aramışsın ?" yazmışım. :vice:

#8 - 17.10.2021 09:15
Söylediklerinle şikayetin alakası yok kanıtlarınla destekle ışınlandıgın bariz ortada

#9 - 17.10.2021 11:28
Kanıttada net bir belirti yok öyle bir yerde (Birlikten çıkmış biri olarak ve CK yeme olasılığını düşünürsek) CK yiyebiliceğim birliğin mekanında rahat şekilde durup telefonla konuşucak kişi yoktur normal olarak ve Kendisinin peşinde olduğu birlik üyeleri bana yaklaşıcak bende öyle kaçmadan dümdüz durup telefonla konuşmama devam edicem. Dediğim gibi o gün ve saatin incelenmesinini çok isterimki böyle bişeyin olmadığını göreceklerdir. SS'te göründüğü gibi ben olay yerinden baya uzağa koşarak kaçtım olayı yukarıda anlattım zaten telefon konuşması Vb.